П`ятниця, 26.04.2024, 17:29
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2021 » Березень » 12

Переглядів: 244 | Додав: ShchNV | Дата: 12.03.2021

Саме млинці є основним символом свята Масляної. Смакуючи млинцями, наші предки вважали, що вбирають у себе часточку тепла й сили великого Сонця.

12 березня 2021 року здобувачі освіти відділення харчових технологій та ресторанного сервісу під керівництвом майстрів виробничого навчання випікали млинці для спеціалізованої школи І-ІІ ступенів-ліцею м.Шостка та Шосткинського інституту Сумського державного університету. З самого ранку у майстернях училища кипить робота – печуться млинці! Було замішано більше ста літрів тіста, адже треба було приготувати більше тисячі млинців. Млинці смажили відразу на десяти пательнях! Разом з маслом до сковорідок докл ... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: ShchNV | Дата: 12.03.2021

Все, що ми робимо – робимо для вас! Дякуємо за ваші відповіді та пропозиції. Нам була цікава ваша думка! Ми обов’язково дослухаємося до всіх побажань!

До вашої уваги рейтингова таблиця моніторинга вражень від проведення тижня з професій "Кухар", "Кондитер", "Майстер ресторанного обслуговування" у новому форматі.

Переглядів: 248 | Додав: ShchNV | Дата: 12.03.2021

Про те, що в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» навчаються талановиті учні, працюють творчі та креативні педагоги, вказує проведення декади відділенням харчових технологій та ресторанного сервісу з 2 березня по 10 березня.

Професії «Кухар», «Кондитер», «Майстер ресторанного обслуговування» необхідні та актуальні в усі часи, оскільки без їжі людина не може існувати. Сучасний представник професій напрямку «Харчові технології» має бути справжнім професіоналом, дієтологом, технологом, менеджером, мати ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: ShchNV | Дата: 12.03.2021