« Травень 2023 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"
Шифр і назва пропозиції: 18 "Виробництво та технології"
Код і назва спеціальності: 181"Харчові технології"
Вид пропозиції: основна
Термін навчання: 1 рік 10 місяців
Освітній ступінь: фаховий молодший бакалавр
Вступ на основі кваліфікованого робітника за професією «Кухар»
Ліцензований обсяг: 30
Обсяги на контракт: 5
Вартість навчання: 16 000,00 грн
СКЛАДОВІ КОНКУРСНОГО БАЛУ:
- Фахове випробування (у формі тестових завдань із спеціальних дисциплін)
- Вступний іспит з української мови (у формі тестових завдань із загальноосвітнього предмету). У разі подання результатів зовнішнього незалежного оцінювання бал вступника за відповідне випробування підвищується на 25%.
- Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професій. Призерам (особам, нагородженим дипломами І – ІІІ ступенів) ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професій 2021 року останній доданок встановлюється рівним 100.
ПРОГРАМА ВСТУПНОГО ФАХОВОГО ВИПРОБУВАННЯ для вступу на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 181 "Харчові технології" на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ вступного фахового випробування
ПРОГРАМА ВСТУПНОГО ІСПИТУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ для вступу на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 181 "Харчові технології" на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ вступного іспиту з української мови
Шановні абітурієнти!
Ви можете подати заяву в електронному вигляді,
для цього вам достатньо заповнити форму і натиснути кнопку «Надіслати»:
- ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА
на фахового молодшого бакалавра
ГРАФІК ВСТУПНИХ ІСПИТІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"
РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК АБІТУРІЄНТІВ