ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"
Шифр і назва пропозиції: 18 "Виробництво та технології"
Код і назва спеціальності: 181"Харчові технології"
Вид пропозиції: основна
Термін навчання: 1 рік 10 місяців
Освітній ступінь: фаховий молодший бакалавр
Вступ на основі кваліфікованого робітника за професією «Кухар»
Ліцензований обсяг: 30
Обсяги на контракт: 5
Вартість навчання: 16 000,00 грн
СКЛАДОВІ КОНКУРСНОГО БАЛУ:
- Фахове випробування (у формі тестових завдань із спеціальних дисциплін)
- Вступний іспит з української мови (у формі тестових завдань із загальноосвітнього предмету). У разі подання результатів зовнішнього незалежного оцінювання бал вступника за відповідне випробування підвищується на 25%.
- Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професій. Призерам (особам, нагородженим дипломами І – ІІІ ступенів) ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професій 2021 року останній доданок встановлюється рівним 100.
ПРОГРАМА ВСТУПНОГО ФАХОВОГО ВИПРОБУВАННЯ для вступу на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 181 "Харчові технології" на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ вступного фахового випробування
ПРОГРАМА ВСТУПНОГО ІСПИТУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ для вступу на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 181 "Харчові технології" на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ вступного іспиту з української мови
Шановні абітурієнти!
Ви можете подати заяву в електронному вигляді,
для цього вам достатньо заповнити форму і натиснути кнопку «Надіслати»:
- ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА
на фахового молодшого бакалавра
ГРАФІК ВСТУПНИХ ІСПИТІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"
РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК АБІТУРІЄНТІВ