Неділя, 13.06.2021, 08:12
ЗМІШАНЕ НАВЧАННЯ               ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » Архів матеріалів

Продовжується знайомство з учасниками рейтингового конкурсу «ТОП-19» учнів Шосткинського ВПУ за 2020-2021 навчальний рік.

Сьогодні до вашої уваги відеорепортаж, презентації досягнень та інформаційні картки наступних номінантів:

... Читати далі »

Переглядів: 119 | Додав: ShchNV | Дата: 27.05.2021

До уваги педагогічного колективу, здобувачів освіти, батьків, роботодавців та інших соціальних партнерів!

Для ознайомлення та подальшого обговорення пропонуємо: ... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: ShchNV | Дата: 27.05.2021

Продовжується знайомство з учасниками рейтингового конкурсу «ТОП-19» учнів Шосткинського ВПУ за 2020-2021 навчальний рік.

Сьогодні до вашої уваги відеорепортаж, презентації досягнень та інформаційні картки наступних номінантів:

... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: ShchNV | Дата: 26.05.2021

Переглядів: 67 | Додав: ShchNV | Дата: 26.05.2021

Підтримуючи училищні традиції, кожного року проводиться конкурс «ТОП-19», в якому визначається рейтинговий список найкращих учнів закладу.

Критерії, за якими визначається рейтинговий номер учасника:

  • навчальні досягнення;
  • активна участь в житті групи та училища;
  • ... Читати далі »
Переглядів: 158 | Додав: ShchNV | Дата: 25.05.2021

Ресторанний сервіс стрімко розвивається та невпинно прогресує. Для задоволення ринку праці необхідна підготовка сучасного кваліфікованого робітника, який впроваджує інноваційні форми роботи, вміє працювати на новітньому устаткуванні, застосовує локальний компонент. Наразі, для підготовки конкурентоспроможного працівника, майстри виробничого навчання та викладачі спеціальних дисциплін мають удосконалювати свої знання, вміння та навички на новітньому устаткуванні. Заклад освіти, який зацікавлений у підготовці висококваліфікованого робітника, має цьому сприяти та використовувати будь-яку нагоду для стажування педагогічних працівників.

... Читати далі »

Переглядів: 111 | Додав: ShchNV | Дата: 24.05.2021

З 17 до 23 травня 2021 року за ініціативою ООН по всьому світу проходить шостий Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. Цього року його присвячено темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

Основна мета тижня #Love30 – запровадження обмеження швидкості до 30 км/год, щоб це було нормою для міст, селищ та сіл у всьому світі. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпе ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: ShchNV | Дата: 21.05.2021

Відповідно до Плану заходів щодо проведення Року математичної освіти в Україні у 2020-2021 навчальному році було проведено обласний конкурс учнівських проєктів «Чому потрібно вивчати математику».

20 травня 2021 року  в режимі відео-конференції відбувся захист учнівських робіт. Проєкти захищали 22 учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області. Учасники своїми проєктами намагалися довести значущість знань з математики в будь-якій професії. За результатами журі даного конкурсу, наша учениця групи 04-1 ... Читати далі »

Переглядів: 102 | Додав: ShchNV | Дата: 21.05.2021

…Одягнімо вишиванки, друже,
Хай побачить українців світ –
Молодих, відважних, дужих
У єднанні на багато літ!

Василь Дерій

Творчий актив групи 02-20 ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» від щирого серця вітає вс ... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: ShchNV | Дата: 20.05.2021

В державному професійно-технічному навчальному закладі «Шосткинське ВПУ» 20 травня 2021 року пройшов підсумковий урок виробничого навчання, де учні групи № 02-20 за професією «Кухар» І курсу, під керівництвом майстрів виробничого навчання Горшечнікової Світлани Миколаївни та Костюченко Інни Сергіївни показали достатній та високий рівень знать, вмінь і навичок, які отримали протягом навчального року на уроках виробничого навчання.

При виконанні робіт учні дотримувались технології приготування страв, вимог безпеки праці, санітарії та особистої ... Читати далі »

Переглядів: 120 | Додав: ShchNV | Дата: 20.05.2021

« 1 2 3 4 5 ... 121 122 »