- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
13:47 ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ - НЕ МОДНИЙ ТРЕНД, А ЖИТТЄВА НЕОБХІДНІСТЬ + Відео | |
Здоров’ю українців – і здоров’ю молоді зокрема – останнім часом присвячується усе більше уваги не лише з боку медицини. Самі громадяни стають більш свідомими та відповідальними, коли мова заходить про здоровий спосіб життя. Здорове харчування – один з важливих аспектів цього питання. Шосткинське ВПУ, будучи одним з ведучих закладів професійно-технічної освіти, теж опікується цим питанням. Нещодавно на сторінках нашого сайту ми знайомили вас, шановні друзі, з навчальним посібником «Використання нетрадиційної сировини в кулінарії: мікрозелень», укладачем якого є Наталія ШАТСЬКИХ, викладач спеціальних дисциплін з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант». Цей посібник став своєрідним підсумком проєкту, започаткованого педагогом. Доказом практичної значимості даного проєкту є відеосюжет, знятий нещодавно творчою групою ТРК «Акцент». Переглянувши його, ви, шановні відвідувачі нашого сайту, можете самі пересвідчитись, що вирощування мікрозелені, приготування страв з її використанням – процес цікавий, захопливий та цілком реальний. Сьогодні ми є свідками того, як проєкт викладача Шатських Н.С. з особистого захоплення переходить у розряд професійного ноу-хау і має всі шанси стати достойним додатком до діяльності навчально-практичного центру, відкриття якого очікується найближчим часом. До участі у проєкті з вирощування та застосування мікрозелені планується широко долучати учнів, майбутніх кухарів, кондитерів, офіціантів. Набуття додаткових професійних компетенцій значно підвищить професійну «ціну» випускників на регіональному ринку праці.
| |
Переглядів: 293 | Додав: ShchNV |