Четвер, 28.03.2024, 15:40
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Головна » 2022 » Січень » 17 » ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ - НЕ МОДНИЙ ТРЕНД, А ЖИТТЄВА НЕОБХІДНІСТЬ + Відео
13:47
ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ - НЕ МОДНИЙ ТРЕНД, А ЖИТТЄВА НЕОБХІДНІСТЬ + Відео

Здоров’ю українців – і здоров’ю молоді зокрема – останнім часом присвячується усе більше уваги не лише з боку медицини. Самі громадяни стають більш свідомими та відповідальними, коли мова заходить про здоровий спосіб життя. Здорове харчування – один з важливих аспектів цього питання.

Шосткинське ВПУ, будучи одним з ведучих закладів професійно-технічної освіти, теж опікується цим питанням. Нещодавно на сторінках нашого сайту ми знайомили вас, шановні друзі, з навчальним посібником «Використання нетрадиційної сировини в кулінарії: мікрозелень», укладачем якого є Наталія ШАТСЬКИХ, викладач спеціальних дисциплін з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант».

Цей посібник став своєрідним підсумком проєкту, започаткованого педагогом. Доказом практичної значимості даного проєкту є відеосюжет, знятий нещодавно творчою групою ТРК «Акцент». Переглянувши його, ви, шановні відвідувачі нашого сайту, можете самі пересвідчитись, що вирощування мікрозелені, приготування страв з її використанням – процес цікавий, захопливий та цілком реальний.

Сьогодні ми є свідками того, як проєкт викладача Шатських Н.С. з особистого захоплення переходить у розряд професійного ноу-хау і має всі шанси стати достойним додатком до діяльності навчально-практичного центру, відкриття якого очікується найближчим часом. До участі у проєкті з вирощування та застосування мікрозелені планується широко долучати учнів, майбутніх кухарів, кондитерів, офіціантів. Набуття додаткових професійних компетенцій значно підвищить професійну «ціну» випускників на регіональному ринку праці.

Переглядів: 211 | Додав: ShchNV