П`ятниця, 19.04.2024, 02:21
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Січень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Головна » 2022 » Січень » 4 » АПРОБАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА
12:59
АПРОБАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ПОСІБНИКА

НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК ВИКЛАДАЧА
НАТАЛІЇ ШАТСЬКИХ БУДЕ АПРОБОВУВАТИСЬ
НА ОБЛАСНОМУ РІВНІ

Навчально-методична рада Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області високо оцінила навчальний посібник викладача вищої категорії ШАТСЬКИХ Наталії Сергіївни «Використання нетрадиційної сировини в кулінарії: мікрозелень».

Посібник акцентує увагу на нових видах кулінарної продукції, які, крім витонченого смаку, також виступають потужним джерелом вітамінів та мікроелементів, надзвичайно корисних для організму людини. Застосування доступних методик вирощування та використання мікрозелені в кулінарії дає можливість урізноманітнити асортимент харчування в закладах освіти та підвищити професійний рівень молоді, яка обрала для себе професії харчової галузі.

На засіданні навчально-методичної ради, яке відбулось 29 грудня, було прийнято рішення схвалити посібник Наталії Сергіївни та рекомендувати його для використання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Навчальний посібник буде розміщено на Інформаційно-методичному порталі Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області в розділі «Громадське харчування». Також на засіданні навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Сумській області було запропоновано надати пропозиції щодо можливості апробації навчального посібника Шатських Н.С. в тих закладах професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області, які навчають кваліфікованих робітників за відповідним напрямом підготовки.

Робота викладача стане в нагоді для діяльності Шосткинського вищого професійного училища, у стінах якого наразі кипить активна підготовка до відкриття навчально-практичного центру з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант».

 

Переглядів: 305 | Додав: ShchNV