П`ятниця, 25.09.2020, 00:57
ЗМІШАНЕ НАВЧАННЯ               ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2020 » Березень » 6 » В Шосткинському ВПУ пройшов День відкритих дверей
11:53
В Шосткинському ВПУ пройшов День відкритих дверей

День відкритих дверей – це традиційний захід, у рамках якого абітурієнти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в навчальному закладі та зробити перший крок до своєї кар’єри. Особливо корисний він для учнів шкіл, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

4 березня 2020 року в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» відбувся день відкритих дверей відділення харчових технологій та ресторанного сервісу. У ході заходу учні 7-10 класів шкіл міста мали можливість ознайомитись з  професіями, за якими здійснюється підготовка в училищі та правилами прийому до навчального закладу.

Для майбутніх абітурієнтів проводилися екскурсії навчальними кабінетами спеціальних дисциплін, майстернями та навчальними  лабораторіями училища. Учні шкіл на власні очі впевнились, що в училищі створені всі необхідні умови для якісного навчального процесу й активної позаурочної роботи.

Особливу увагу відвідувачів привернули інтерактивні майстер-класи з кондитерського та кулінарного мистецтва: виготовлення ажурних млинців (майстер в/н Блажева Н.В. та учні гр. № 09-18 Якименко Ілона та Новосьолова Дарина) та різнокольорових млинців (майстер в/н Пенська А.В. та учениця гр. № 06-19 Якимович Ярина), виробів з вафельного тіста (майстер в/н Горшечнікова С.М.), прикрас з тіста для оздоблення короваїв (майстер в/н Мартиненко Н.О. та учениці гр. № 04-17 Приходько Вікторія та Голушко Марина  ), а також айсингу по пряничному тісту (майстер в/н Савинська О.А  та учениця гр. № 05-16 П'єцух Аліна) і приготування желе у 3-D форматі ( майстер в/н Осадченко Л.О та учениці гр. № 04-19 Топчеєва Альона та Костир Анна). Кожен бажаючий зміг потренуватися в мистецтві флейрингу (учениця гр. № 03-19 Лєбєдєва Віроника) та ознайомитись з азами  барної справи.

Наприкінці заходу кожен відвідувач отримав солодкий подарунок.

За підсумками заходу було визнано, що робота з аудиторією була цікавою і плідною, дала наочне уявлення школярам про життя учнів нашого училища, а всі присутні отримали позитивні емоції.

Переглядів: 210 | Додав: ShchNV