- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
11:53 В Шосткинському ВПУ пройшов День відкритих дверей | |
День відкритих дверей – це традиційний захід, у рамках якого абітурієнти мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в навчальному закладі та зробити перший крок до своєї кар’єри. Особливо корисний він для учнів шкіл, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя. 4 березня 2020 року в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» відбувся день відкритих дверей відділення харчових технологій та ресторанного сервісу. У ході заходу учні 7-10 класів шкіл міста мали можливість ознайомитись з професіями, за якими здійснюється підготовка в училищі та правилами прийому до навчального закладу. Для майбутніх абітурієнтів проводилися екскурсії навчальними кабінетами спеціальних дисциплін, майстернями та навчальними лабораторіями училища. Учні шкіл на власні очі впевнились, що в училищі створені всі необхідні умови для якісного навчального процесу й активної позаурочної роботи. Особливу увагу відвідувачів привернули інтерактивні майстер-класи з кондитерського та кулінарного мистецтва: виготовлення ажурних млинців (майстер в/н Блажева Н.В. та учні гр. № 09-18 Якименко Ілона та Новосьолова Дарина) та різнокольорових млинців (майстер в/н Пенська А.В. та учениця гр. № 06-19 Якимович Ярина), виробів з вафельного тіста (майстер в/н Горшечнікова С.М.), прикрас з тіста для оздоблення короваїв (майстер в/н Мартиненко Н.О. та учениці гр. № 04-17 Приходько Вікторія та Голушко Марина ), а також айсингу по пряничному тісту (майстер в/н Савинська О.А та учениця гр. № 05-16 П'єцух Аліна) і приготування желе у 3-D форматі ( майстер в/н Осадченко Л.О та учениці гр. № 04-19 Топчеєва Альона та Костир Анна). Кожен бажаючий зміг потренуватися в мистецтві флейрингу (учениця гр. № 03-19 Лєбєдєва Віроника) та ознайомитись з азами барної справи. Наприкінці заходу кожен відвідувач отримав солодкий подарунок. За підсумками заходу було визнано, що робота з аудиторією була цікавою і плідною, дала наочне уявлення школярам про життя учнів нашого училища, а всі присутні отримали позитивні емоції.
| |
Переглядів: 433 | Додав: ShchNV |