- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
10:36 ПРОФЕСІЯ «ЗІ СМАКОМ» | |
«Знати про їжу людина повинна не менше, ніж про математику або про рідну мову» Харчування – це невід’ємна частина нашого життя, необхідна, як повітря, що приносить море задоволень, робить нас працездатними, здоровими і щасливими. Цій сфері завжди приділялася найпильніша увага, а фахівці в галузі організації харчування і виробництва харчових продуктів завжди мали і матимуть високий соціальний статус. Саме таких висококваліфікованих фахівців готують в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», які після отримання кваліфікації кухар IV розряду вже з 2020 року матимуть рівень фахової передвищої освіти. Відповідно до Закону України «Про освіту» одним з невід’ємних складників системи освіти є фахова передвища освіта, яка передбачає здобуття кваліфікацій, що відповідають п’ятому рівню Національної рамки кваліфікацій. Підготовка проводиться за освітньо-кваліфікаційним ступенем фахового молодшого бакалавра. Фахівець з галузі харчових технологій має можливість займатися виробничо-технологічною, організаційно-керівною, проектно-конструкторською, управлінською діяльністю на підприємствах харчової та переробної промисловості. Так, в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» отримана ліцензія на підготовку фахового молодшого бакалавра з 2020 року. Після завершення навчання здобувачі освіти отримуватимуть дипломи молодших бакалаврів. Випускники можуть займати такі посади:
А також після отримання диплому молодшого бакалавра наші випускник мають право продовжити навчання на третьому курсі вищих навчальних закладів. Прикладом успішності є випускник Хрестиков Володимир, який працює шеф-кухарем в Середино-Будському ресторані «Євразія».
Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Можна бути переконаним, що працевлаштування і високий рівень заробітної платні випускників гарантований. Чекаємо на навчання випускників, які отримали диплом кваліфікованого робітника з професії «Кухар» IV розряду для продовження навчання, але вже як МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР. Ольга САВИНСЬКА, | |
Переглядів: 375 | Додав: ShchNV |