Четвер, 25.04.2024, 01:45
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Головна » 2020 » Березень » 3 » МАЙБУТНІЙ ШЕФ-КУХАР
15:01
МАЙБУТНІЙ ШЕФ-КУХАР

З метою розвитку творчих здібностей та визначення професійної майстерності майбутніх кухарів у рамках проведення тижня з професії «Кухар» 3 березня 2020 року у нашому навчальному закладі було проведено конкурс професійної майстерності «Майбутній шеф-кухар» серед учнів другого-четвертого курсів, які отримують первинну професійну підготовку. Завданням  для  конкурсу  було обрано тему з приготування  м'ясних  виробів з січеної маси. Здобувачі освіти готували основну страву за власним рецептом з сучасними напрямками подачі.

Всі учасники  поставились до виконання завдань відповідально, проявили максимум практичних умінь, навичок, креативність в оформленні готової страви. Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпечних умов праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв, використання новітніх технологій в приготуванні страв.

Члени журі   відзначили  високий рівень підготовки учасників до проведення конкурсу, їх глибокі знання та фахову майстерність,  творчий потенціал. Всі присутні на конкурсі  були приємно вражені кулінарними шедеврами. Але вимогливе журі, яке оцінювало виконання практичного завдання, визначило найкращих. Переможці будуть оголошені при підведенні тижня професії «Кухар».

Голова журі – директор закладу Олександр Гурба відзначив, що ДПТНЗ «Шосткінське ВПУ» – це велика скарбниця  на творчих талановитих учнів. Із року в рік видно професійне зростання, набутки, підвищується якість підготовки майбутніх фахівців з напрямку «Харчові технології».

Переглядів: 753 | Додав: ShchNV