- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
14:12 КУХАР - МОЯ ПРОФЕСІЯ, МОЄ СПРАВЖНЄ ТА МАЙБУТНЄ! | |
Я ОБРАВ ЦЮ ПРОФЕСІЮ СВІДОМО І Я, Шелег Павло, навчався в Державному професійо-технічному навчальному закладі «Шосткинське вище професійне училище» в групі № 22. Училище закінчив з червоним дипломом і отримав професію «Кухар» 5 розряду. Азам майбутньої професії я навчився на уроках виробничого навчання в навчальних лабораторіях училища під керівництвом майстра виробничого навчання Горшечнікової Світлани Миколаївни. Практичні навички я отримав в умовах реального громадського харчування під час виробничої практики на Чорноморському узбережжі. Після служби в лавах Збройних Сил України пішов працювати за улюбленою професією до ресторану європейської кухні «Сільвер», що в смт Бречи Чернігівської області. «Сільвер» – це ресторан з традиціями італійської та французької кухонь, де про їх смак, секрети та принади знають усе! Уміють готувати всі, навіть непрофесіонали, але професія кухаря - це щось унікальне, це особлива творчість, яка надихає, вселяє в душу прекрасне, допомагає жити і працювати, це вміння творити і фантазувати кожен день. До першої роботи я поставився з відповідальністю й уважно записував усі рецепти. Власники розгледіли у мені потенціал, і вже через 2 роки я став шефом – ще дещо невпевненим та молодим, однак з величезним бажанням пізнавати, вчитися та рости! Кожного разу ми намагаємось здивувати гостей та закохати їх в європейську кухню! Зараз я працюю шеф-кухарем з молодою командою фахівців у цьому ресторані і запрошую наших учнів-випускників на роботу, де вони зможуть опанувати всі тонкощі французької та італійської кухні. Я радий, що зможу приносити людям задоволення, що зможу їх смачно годувати і балувати креативними стравами. Я вважаю свою професію кухаря найгуманнішої і головною професією в світі. Так, я пишаюся своїм вибором! В першу чергу – талант. Успішний кухар із людини без таланту не вийде. Важливо відчувати смаки та аромати, знатися на пряних спеціях. Потрібно не просто спробувати, а вловити аромат – той самий насичений та яскраво виражений. Якщо не відчуваєш його – готуєш як робот. На щастя, зараз ми працюємо не як в часи Союзу – за однією кулінарною книгою, в нашому розпорядженні інтернет та мільйони варіацій страв. Аби фантазії вистачало! Павло Шелег, випускник Шосткинського ВПУ
| |
Переглядів: 687 | Додав: ShchNV |