П`ятниця, 26.04.2024, 23:05
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Головна » 2020 » Березень » 26 » ЯК СТАТИ ЕЛЕКТРОМОНТЕРОМ З НУЛЯ?
12:51
ЯК СТАТИ ЕЛЕКТРОМОНТЕРОМ З НУЛЯ?

Сучасний ринок праці насичений величезною кількістю юристів, маркетологів, економістів, менеджерів. Всі ці професії, дійсно, останнім часом були дуже популярні серед молоді і користувалися великою популярністю за рахунок привабливих заробітних плат.

Але сьогодні спостерігається сплеск іншого тренду – робітничі професії. Сантехніки, слюсарі, токарі та електрики починають не тільки конкурувати за розміром заробітної плати, але й випереджати багатьох менеджерів, маркетологів та інших представників нетехнічних професій.

"Риба шукає де глибше, а людина - де краще", - так каже народне прислів'я. І саме зміною вектора рівня оплати праці у бік робітничих професій можна пояснити відродження інтересу молоді до професії "Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування".

Всім відомо, що крім матеріального задоволення робота ще повинна приносити і моральне задоволення.

Робота, пов’язана з електрикою дуже цікава, і багатогранна. Але не варто забувати про те, що вона пов’язана з великими ризиками для здоров’я та життя самого електромонтера (особливо гостро стоїть це питання, коли мова йде про роботу з високими напругами).

Саме професійне навчання електриків дозволить отримати базові знання необхідні для подальшого професійного розвитку, соціальної адаптації молодого робітника.

Допомогти Вам у отриманні професії "Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування" зможе "Шосткинське вище професійне училище".

Тільки у нас:

  • первинна професійна підготовка;
  • професійно-технічне навчання.

а ще...

  • дружний учнівський колектив зі своїм президентом;
  • необмежений Wi-Fi;
  • нескінченне бажання педагогічного колективу підготувати справжнього професіонала своєї справи.

"ХОЧЕШ ЖИТИ ГІДНО - ПОДБАЙ ПРО ПРОФЕСІЮ!"

Андрій НИКЛОНСЬКИЙ,
майстер виробничого навчання

Переглядів: 618 | Додав: ShchNV