П`ятниця, 29.03.2024, 16:49
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Головна » 2020 » Березень » 5 » БРЕЙН-РИНГ БЕЗ МІФІВ
09:25
БРЕЙН-РИНГ БЕЗ МІФІВ

У Шосткинському ВПУ триває серія дружніх ігор ІІІ Відкритого чемпіонату з інтелектуальних ігор «Брейн-ринг». Як сказали б наші юні учні: фізика з математикою рулить! 4 березня до інтелектуального бар’єру стали команди від наступних шкіл:

- команда «Еврика» (Шосткинська школа-гімназія) проти команди «Смайл» (Шосткинська ЗОШ № 11);

- команда «Плеяда» (Шосткинська ЗОШ № 6) з командою «Атом» (Шосткинська ЗОШ № 7).

Усі – з рідної нашої Шостки, може (і цілком навіть може!), що раніше всі учасники вже перезустрічались на відповідних олімпіадах, так що цей раунд виглядав по-справжньому навіть не дружнім, а сімейним. Дійсно, глядачів і вболівальників стає щоразу більше. Питання стали обговорюватись не лише в командах, а й у колі спостерігачів. Авторці цих рядків наш брейн-ринг почав потихеньку нагадувати легендарні поєдинки ерудитів «Що? Де? Коли?». І ведучі НАШОГО брейн-рингу стали трохи схожими на телевізійних: 4 березня, зокрема, спонтанний вигук захоплення «Я в шоці!» з вуст викладача фізики Шосткинського ВПУ Нелі ХАРЧУК наповнив атмосферу раундів особливою щирістю. А вигук цей був присвячений команді «Смайл» та одному з її учасників.

…На цей раз несподівано було розвіяно міф про непереборний сплав фізики з математикою. Так, відповідаючи на питання з приводу такого фізіологічного явища, як потовиділення, учні несподівано, але цілком логічно забрели трошечки в царину хімії. Ну, забрели та й забрели. Ведуча м’яко повернула їх на рідне фізично-математичне «пасовище», але ж – ПРЕЦЕДЕНТ!

…Були й безталанні питання… Вони, бідолашні, так і залишились без відповіді. І питання нібито не складні…Хто його зна, що воно часом робиться в голові конкурсантів. Не будемо їх судити, шановні читачі оцих співчутливих слів. (Тут мені згадуються слова нашого директора Гурби, що любить він промовляти їх час від часу: «Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны!») Не нам судити, не нам, тим більше, що сумлінне журі по-математичному чітко і по-фізичному вчасно визначило переможців, які виходять у чвертьфінал за результатами раундів від 4 березня 2020 року. Це – команда «СМАЙЛ» (Шосткинська ЗОШ № 11) і команда «АТОМ» (Шосткинська ЗОШ № 7).

Попереду у команд напружена підготовка, а в нас, глядачів-уболівальників, - очікування на нові приємні сюрпризи.

Т. Ануфрієва, прес-центр


Трошки гумору:


Переглядів: 527 | Додав: ShchNV