« Травень 2024 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
Все починалося в понеділок під час анкетування… Деякі питання в анкеті я не зовсім зрозуміла. Над деякими ніколи не розмірковувала. Але терміни волонтер, благодійність, милосердя закарбувалися в свідомості і змусили замислитися… Наступного дня відвідали офіс волонтерського крила громадської організації «Шосткинська варта», яке займається повним і всебічним забезпеченням хлопців, мешканців Шостки і району, які зараз знаходяться на передовій і боронять нас від лиха війни. Вразила непоборна сила, самопожертва, цілеспрямованість цих тендітних жінок. З якою любов’ю і материнсь ... Читати далі »
Переглядів: 625 |
|
Дата: 22.02.2017
|
Уже стало гарною традицією в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» у лютому проводити тиждень професії «Кухар, кондитер». З метою творчого самовдосконалення педагогів і учнів, підвищення інтересу до обраної професії, підвищення якості знань, активізації пізнавальної діяльності учнів протягом тижня проводились різні заходи за участю майстрів, викладачів та учнів училища. Яскраво, святково та творчо пройшов тиждень. ... Читати далі »
Переглядів: 1538 |
|
Дата: 21.02.2017
|
14.02.2017 у місті Шостка на базі спортивного залу ЦПТО відбулися змагання з баскетболу серед юнаків ПТНЗ у V підгрупи ХХХІ обласної спартакіади. Участь прийняли команди: Шосткинське ВПУ, Шосткинське ЦПТО, Реутинський ПАЛ, Зноб-Новгородський ПАЛ. Переможцями стала команда ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ». Кращий гравець команди Конюхов Павло, який навчається в групі 11/16 за професією кухар-кондитер. Викладач фізичної культури та спорту Глинчак В.В. Керівник&nbs ... Читати далі »
Переглядів: 493 |
|
Дата: 17.02.2017
|
Життя без кохання, 15 лютого в гуртожитку ДПТНЗ ШВПУ відбулася святкова дискотека до Дня закоханих. Вона пройшла під гаслом «На крилах кохання». Танцювальні композиції змінювались веселими конкурсами, в яких приймали участь всі бажаючі хлопці та дівчата, а також закохані пари.
Переглядів: 527 |
|
Дата: 16.02.2017
|
13 лютого, напередодні Дня Святого Валентина відбувся захід, присвячений Дню закоханих, зініційований лідерами учнівського самоврядування училищ міста Шостки, коледжу та інституту. У ЦЕВ «Юність» зібралися учні Шосткинського вищого професійного училища, медучилища, коледжу та інституту. Кожен заклад представив свою пару закоханих, яким треба було пройти певні випробування, щоб отримати титул «Найромантичніша пара». ... Читати далі »
Переглядів: 661 |
|
Дата: 14.02.2017
|
З 06 по 10 лютого 2017 року в Шосткинському вищому професійному училищі пройшов тиждень інформатики та технології. Традиційно було підготовлено безліч цікавих уроків і заходів. Тиждень відкрила виставка с ... Читати далі »
Переглядів: 762 |
|
Дата: 13.02.2017
|
“Без добрих справ немає доброго імені” під таким гаслом відбувся збір учнів, мешканців гуртожитку ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ». 31 січня 2017 року Рада гуртожитку провела роботу по поліпшенню порядку в гуртожитку та підготовці заходів виховного напрямку. Плануючи виховну роботу з мешканцями гуртожитку необхідно проводити як індивідуальну роботу, так групами. У цьому звʼязку одним із першорядних завдань є формування майбутніх фахівців. Гуртожиток ПТНЗ слід розглядати як педагогічну структуру, оскільки у ньому живуть молоді люди, характер, звички, життєві установки, стиль мовлення яких ще остаточно не склалися. Процес формування особистості триває ... Читати далі »
Переглядів: 471 |
|
Дата: 07.02.2017
|
“Я ТАМ, ДЕ СОНЦЕ НА СТІНАХ...” 2 лютого 2017 року у бібліотеці ДПТНЗ "Шосткинське ВПУ" згадували Андрія Кузьменка, українського співака, незабутнього лідера гурту “Скрябін”. Кузьма був дійсно народним артистом, його пісні легко знаходили шлях до сердець мільйонів людей, вони зрозумілі та близькі багатьом. Співак мав активну життєву позицію, доводячи словом і ділом, що йому небайдужа доля України та її громадян. Кузьму дуже любили та поважали, ... Читати далі »
Переглядів: 490 |
|
Дата: 06.02.2017
|
2 лютого у центрі Шостки відкрилася міська виставка снігових фігур. Експонати почали створювати з самого ранку, адже різьблення з снігу - це дуже кропітка ручна праця. У цій виставці прийняло участь і наше училище. Творчі учні відділення харчових технологій та ресторанного сервісу Камінський Ярослав, Носок Олександр, Шурига Андрій та Самойлов Віктор під керівництвом Рябченка Дмитра Вікторовича керівника гуртка технічної творчості та голови ТВР училища Мисик Миколи Григоровича створили снігову модель «Формули-1» під номером 19. У всьому світі  ... Читати далі »
Переглядів: 498 |
|
Дата: 03.02.2017
|
26 січня 2017 року у ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» розпочато новий творчий проект «День авторської кухні». Відтепер кожного тижня майстри виробничого навчання відділення харчових технологій та ресторанного сервісу разом з учнями своєї групи будуть презентувати свою авторську страву. Стартувала у цьому проекті майстер в/н, кухар 6 розряду Горшечнікова Світлана Миколаївна. Вона приготувала деруни фаршировані по-угорські. Усі працівники та учні на базі їдальні училища мали змогу спробувати кулінарний шедевр. Дегустатори оцінили креативність подачі, поєднання інгредієнтів та доступну ва ... Читати далі »
Переглядів: 655 |
|
Дата: 27.01.2017
|