Субота, 20.04.2024, 18:56
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Головна » 2017 » Березень » 22 » ВАРТІСТЬ ЗОЛОТА І СРІБЛА ЗНАЄ ЗОЛОТИХ СПРАВ МАЙСТЕР
14:47
ВАРТІСТЬ ЗОЛОТА І СРІБЛА ЗНАЄ ЗОЛОТИХ СПРАВ МАЙСТЕР

16-18 березня 2017 р. ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» традиційно прийняв учать у Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» та П’ятій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu».

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Литви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Китаю. Зокрема,

  • 98 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ;
  • 17 – закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій;
  • 545 – загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, обласних і міських органів управління освітою;
  • 112 – професійно-технічних навчальних закладів, науково-методичних центрів професійно-технічної освіти;
  • 24 – виробники та постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для галузі освіти, видавництва, освітні портали.

Виставка стала корисною для всіх, хто цікавиться проблемами суспільного розвитку, освітніми справами, хто прагне до вдосконалення професійної компетентності, до обміну новими рішеннями й розширення співпраці, контактів, а також учнів, майбутніх абітурієнтів, студентів і їх батьків, які зацікавлені в виборі навчального закладу та програм навчання в Україні та за кордоном.

Роботу виставки супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала 58 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, воркшопів, презентацій, майстер-класів, панельних дискусій за участю провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, педагогів-практиків, представників закордонних навчальних закладів, агенцій, міжнародних представництв, виробників і постачальників засобів навчання.

У межах виставки ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» представила роботу творчого колективу авторів (Ануфрієва Т.М., методист; Смоляр Н.О., заступник директора з НВР; Гурба О.А., директор; Скомороха Н.П., заступник директора з НВихР; Мосенцева О.О., ст. майстер; Щасна Н.В., майстер в/н) у конкурсі з тематичної номінації: «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота» на тему: «Формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота шляхом відродження національних традицій через упровадження в навчально-виховний процес кулінарних проектів (з досвіду роботи)».

Робота нагороджена Дипломом та Срібною медаллю!

Вітаємо переможців!!!

Переглядів: 503 | Додав: ShchNV