Четвер, 28.03.2024, 16:56
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2021 » Березень » 1 » У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ ПОПУЛЯРНОЇ ПРОФЕСІЇ
10:34
У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ ПОПУЛЯРНОЇ ПРОФЕСІЇ

Уже стало традицією для Шосткинського вищого професійного училища проводити в лютому тиждень з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Як завжди, були заплановані та проведені різного роду заходи, загальна мета яких - показати значущість даної професії на сьогоднішній день, перспективи її розвитку, підвищення інтересу та мотивації навчання даній справі.

Тиждень розпочався виставкою учнівських стіннівок, які коротко познайомили учнів, педагогів та гостей училища з тонкощами професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». У цей день у бібліотеці училища відбулася виставка навчальної літератури з даної професії.

У вівторок «на ура» пройшов конкурс професійної майстерності слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів у групі 01-19 під керівництвом майстра виробничого навчання Кролевецького Олега Олександровича. У середу о 09.00 проходив відкритий урок на тему «Ремонт системи охолодження» у групі 01-20 під керівництвом майстра виробничого навчання Сіденка Василя Олеговича. Урок відвідали поважні гості, а також усі бажаючі і були в захваті. У другій половині дня середи пройшов конкурс професійної майстерності слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів у групі 02-19 під керівництвом майстра виробничого навчання Реви Сергія Григоровича. Захід, який проводив Сергій Григорович,  дуже високо оцінило поважне  журі. У четвер захід проводив викладач спецдисциплін Пушкарьов Михайло Володимирович. Діти були дуже задоволені заходом і отримали масу позитивних емоцій. Захід пройшов на одному подиху, так було цікаво учням. І завершенням тижня професії був захід який провели між групами  02-18 та 03-18 під керівництвом майстрів виробничого навчання Бурмаки Олександра Миколайовича та Коренька Олександра Івановича. Тематичний захід проходив нестандартно і був цікавий як учасникам, так і глядачам та вболівальникам. Закінченням тижня професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» було підведення підсумків і вручення грамот найактивнішим учасникам з числа учнів.

Такий тиждень проходить у Шосткинському вищому професійному училищі щорічно, привертає увагу всіх учнів і має великий успіх.

Переглядів: 358 | Додав: ShchNV