П`ятниця, 29.03.2024, 11:32
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Головна » 2019 » Лютий » 13 » ТРЕТІЙ ВІДКРИТИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ВАРЕНИКИ-ШОСТКА-ФЕСТ» ВШАНОВУЄ СВОЇХ УЧАСНИКІВ + Відео
14:59
ТРЕТІЙ ВІДКРИТИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ВАРЕНИКИ-ШОСТКА-ФЕСТ» ВШАНОВУЄ СВОЇХ УЧАСНИКІВ + Відео

Наперекір усім хворобам-карантинам ІІІ Відкритий фестиваль «Вареники-Шостка-Фест» добіг свого кінця. 12 лютого 2019 року численний глядацький зал ЦЄВ «Юність» вітав не менш численних учасників найсмачнішого фестивалю.

Посудіть самі: цьогорічне кулінарне шоу об’єднало аж 47 команд! Серед учасників були й новачки, були й такі команди, які вже вдруге або навіть утретє завзято презентують свої кулінарні вміння та вареничну фантазію. Це – представники славетних сіл Шосткинщини, багаті на кулінарні традиції нашого народу - Собич, Богданівка, Ковтуни, Вороніж… Розширилась географія учасників: уперше до нас завітали команди з Чернігівської області, відразу аж дві, що представили славетну гімназію ім. К.Д. Ушинського. Порадувала майстерністю та завзятістю Свеса. Шосткинське вище професійне училище раде було бачити киян, сумчан. Серед місцевих вареничних умільців порадували розмаїттям вікові категорії учасників. Серед команд виявились такі мікси, що аж дух перехоплювало від захвату! Тут і татусі-матусі-діти, і друзі по хобі, і брати-сестри!… Ми вже навіть не говоримо про палітру рецептів та ексклюзивність презентацій! Це вже – як дихати – приймається «по умолчанию».

…Перед фінальним концертом зал ЦЕВ «Юність» був заповнений ущент, не те що варенику - яблуку ніде було впасти! Дружня атмосфера відчувалась надзвичайно! Концертна програма пішла на «ура!»: глядачі захоплено аплодували, кричали «браво!» і дорослим, і малятам. Але оскільки головним змістом заходу було все-таки віншування команд, то звернемо увагу, так сказати, на офіційну частину. Цього року спонсорами фестивалю виступили: Народний депутат України Ігор Федорович Молоток, ПАТ «Шосткинський хлібокомбінат», компанія Oriflame, Національна академія статистики, обліку та аудиту (м. Київ), благодійний фонд «Перспектива». Інформаційний супровід забезпечили наші стародавні соратники – компанія «Телеком-Сервіс».

Перелік усіх виграних номінацій подається нижче й детально, а про головні номінації – прямо зараз. Гран-прі цього разу поїхало до Сум: його виборола команда «Браві козаки» (Крещік Антон і Захаров Єгор) з ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу». Завзятим було голосування з приводу призу глядацьких симпатій. Більше 12 тисяч осіб потурбували Інтернет заради своїх симпатиків! Приз, а до нього – чайний сервіз та смачний торт, виготовлений дбайливими й талановитими руками учнів Шосткинського ВПУ, поїхав до Чернігівської області. Дебютанти фестивалю – команда «Супер З» в особах Бриткова Владислава і Дзендзела Романа (Новгород-Сіверська державна гімназія ім. К.Д. Ушинського) – не лише вибороли перемогу в номінації «Юні аматори», а ще й приз глядацьких симпатій отримали! Оце так дебют!!!

…Отже, ІІІ Відкритий фестиваль «ВАРЕНИКИ-ШОСТКА-ФЕСТ-2018» завершився. Але ж чи може завершитись мрія про смачні вареники? Чекаємо на нові зустрічі та ексклюзивні ідеї в наступному році! Чекаємо нових і старих друзів!

Т. Ануфрієва, прес-центр

Результати ІІІ Відкритого фестивалю «ВАРЕНИКИ-ШОСТКА-ФЕСТ-2018»

 

Переглядів: 741 | Додав: ShchNV