- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
12:59 ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЇ «ОФІЦІАНТ, БАРМЕН» | |
Як театр починається з вішалки, так і ресторан починається з офіціанта і бармена. Помиляється той, хто думає, що суть цієї професії, всього лише в умінні прийняти замовлення, подати страви, зробити коктейль, красиво наповнити келих і принести рахунок – справжній офіціант і бармен, це тонке, багатогранне, вишукане мистецтво, яке має величезну кількість нюансів. Минулого тижня згідно методичного плану роботи училища було проведено тиждень з професії «Офіціант, бармен». В рамках тижня було проведено багато цікавих і пізнавальних заходів. Учні проявили свою майстерність у приготуванні коктейлів і десертів, зустрічі і тематичному обслуговуванні відвідувачів на базі їдальні «Весняна феєрія».
Учасники гуртків технічної творчості продемонстрували свої роботи, а на базі бібліотеки було презентовано виставку новітньої літератури і періодичних видань з професії.
23 та 24 березня дві групи змагалися за звання кращої у пізнавально-інтелектуальному заході «Спритний офіціант» та інтегрованому уроці теоретичного навчання «Обслуговування іноземних відвідувачів». Учні довели, що навчання не проходить даремно і вони стають справжніми фахівцями своєї справи.
| |
Переглядів: 1224 | Додав: ShchNV |