Середа, 24.04.2024, 02:21
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Головна » 2016 » Квітень » 13 » ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ БУДІВЕЛЬНОГО ПРОФІЛЮ
10:48
ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ БУДІВЕЛЬНОГО ПРОФІЛЮ

Багато хороших і корисних професій можна здобути навчаючись у Шосткинському вищому професійному училищі. А професії «Штукатур, маляр, лицювальник-плиточникк» та «Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів» є чи не одними з найбільш популярних і необхідних на сьогоднішній день.

Гарною традицією у нашому училищі стало проведення професійних тижнів.

З 04 по 08 квітня 2016 р. пройшов тиждень професій «Штукатур, маляр, лицювальник-плиточник» та «Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів», організований майстрами та викладачем спеціальних дисциплін будівельного профілю. Програма тижня була досить насиченою.

Як завжди були заплановані та проведені різного роду заходи, загальна мета яких була показати значущість даної професії на сьогоднішній день, перспективи її розвитку, підвищення інтересу та мотивації навчання даній справі.

Тиждень розпочався «Інформаційним днем» на другому поверсі ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» з 09:00 була організована виставка стіннівок професійного спрямування, сучасних матеріалів та інформаційної літератури за професіями. Виставка мала на меті коротко познайомити учнів, вчителів та гостей училища з тонкощами професій.

У вівторок відбувся практичний конкурс «Кращий столяр» серед учнів групи № 08-14, який дав змогу продемонструвати набуті знання та вміння на практиці.  Конкурс розпочався о 9:00. На завдання було відведено 45 хвилин. Конкурс проходив в столярній майстерні. Журі конкурсу ознайомилось з роботами учасників та визначили найкращих. Переможцями стали: Лютий Віктор, Чепик Олексій, Лугина Євгеній.

Відбувся перегляд науково-популярного фільму «Різьба по дереву» з професії «Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів» в кабінеті № 2 з 12:15.

Цього ж дня відбулася екскурсія навчальним закладом для учнів школи-інтернат. Під час екскурсії школярі відвідали майстерні виробничого навчання, музей училища. Була проведена профорієнтаційна робота (презентація портфоліо професії «Штукатур, маляр, лицювальник – плиточник», виступ  методиста Сумського національного аграрного університету – Єрьоменко Л.М). Зустріч з гостями завершилась чаюванням з солодощами.

  

У середу в фойє Шосткинського вищого професійного училища о 10:00 була організована виставка виробів виконаних учнями з професії «Штукатур, маляр, лицювальник-плиточник», «Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів».

На «УРА» пройшла навчально-пізнавальна вікторина «Кмітливі та Винахідливі». Захід організувала викладач спеціальних дисциплін будівельного профілю Рибкіна Г.С. На свято були запрошені учні 11-х класів школи № 9 з метою профорієнтаційної роботи та учні нашого навчального закладу. Програма заходу включала:

  • теоретичні змагання між командами 08-14 та 10-15, під час яких учні продемонстрували свої знання з професії;
  • нагородження переможців гри;
  • солодкий стіл для всіх присутніх.

   

У четвер відбувся практичний конкурс на будівельних об'єктах училища учнями групи № 10-15. Конкурс почався о 09:00.

Учасники: Закотій Максим, Імшенецький Богдан, Новиков Сергій, Маковець Роман, Філон сергій, Тетюра Микола.

 

Цього ж дня відбувся перегляд навчально-документального фільму «Сучасні штукатурні станції» в кабінеті №2 з 12:15.

П'ятниця відзначилася підведенням підсумків, нагородження переможців.

Результати тижня
«Штукатур, маляр,лицювальник-плиточник, Столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів»

 Практичний конкурс «Кращий столяр» серед учнів групи № 08-14:

1 місце – Лютий Віктор (08-14)

2 місце – Чепик Олексій (08-14)

3 місце – Лугина Євгеній (08-14)

За участь у відкритому профорієнтаційному заході нагороджені команди:

1 місце«Винахідливі»: Лугина Євгеній, Лютий Віктор,Ляшко Дмитро, Романовський Ярослав, Шкарін Олексій.

2 місце«Кмітливі»: Закотій Максим,Імшенецький Богдан, Маковець Роман, Новиков Сергій, Поліщук Дмитро.

Практичний конкурс на об'єктах училища серед учнів групи № 10-14:

1 місце – Новиков Сергій (10-15)

2 місце – Тетюра Микола (10-15)                    

3 місце – Маковець Роман (10-15)

Переглядів: 850 | Додав: ShchNV