П`ятниця, 26.04.2024, 21:40
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Головна » 2019 » Листопад » 11 » ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ – ПАРТНЕР ВІДОМИХ КОМПАНІЙ
15:58
ШОСТКИНСЬКЕ ВПУ – ПАРТНЕР ВІДОМИХ КОМПАНІЙ

Якісна підготовка кваліфікованих робітничих кадрів виводить Шосткинське вище професійне училище на новий рівень у межах рідного міста. Так, 10 листопада у стінах «Арт-Центру» пройшов фестиваль «Краса, Здоров’я, Відпочинок», ініціаторами якого виступили міські представництва всесвітньовідомих компаній «Avicenna» (оздоровчі процедури, медичні дослідження), «Zepter» (кулінарні пристрої, високотехнологічний посуд), «Lambre» (парфумерна продукція, догляд за шкірою) та «Advant Travel» (туристичний бізнес, організація подорожей).

Ні для кого не є секретом «закулісна» сторона організації масових публічних заходів, яка вимагає значних не лише матеріальних, а й моральних затрат. Тому толкові, надійні помічники при підготовці цінуються особливо високо. Організатори фестивалю обрали своїми партнерами саме Шосткинське ВПУ, де готують кваліфікованих робітників зокрема за такими професіями, як:

  • кухар, майстер ресторанного обслуговування (група 06-19, І курс);
  • бармен, офіціант (група 06-18, ІІ курс).

Поки представники компаній розповідали про особливості та можливості своїх фірм, авторка цих рядків спостерігала за роботою наших учнів. До обслуговування фестивалю були залучені: Черкай Анна, Ващина Маргарита (гр. 06-19; куратор: майстриня в/н Алла Пенська); Галай Анастасія, Дьомкін Микола (гр. 06-18; куратор: майстриня в/н Олена Дяченко). Безпосередньо в залі, де проводився фестиваль, обслуговуванням гостей керували майстрині виробничого навчання Ніна Блажева та Алла Пенська.

Перше, що впадало в очі – це чудово сервірований стіл з напоями та філігранно нарізаними й художньо розкладеними смаколиками для міні-фуршету. Усе було оформлено в таких теплих, соковитих барвах, що похмурого дня за вікном якось і не помічалось. Учні з тацями плавно снували між рядами глядачів, легко й невимушено, ніби між іншим пригощаючи прохолодними напоями та приймаючи пусті склянки. Можна було безкінечно милуватися їхнім вишколом: таця на правій долоні, ліва рука – строго за спиною, на обличчі – незворушний спокій, і легка, ледь помітна посмішка на вустах. Рухи – точні, швидкі, вправні… Хоч половина учнів, що були в ролі офіціантів, були першокурсниками – Аня та Маргарита, - але враження було таким, ніби вони мають за плечима кількарічний досвід. Усі четверо наших учнів працювали злагоджено, практично безшумно і ніби непомітно, але завжди опинялись поміж гостями «в потрібному місці і в потрібну мить».

…І тому наприкінці презентацій дуже приємно було почути від організаторів фестивалю слова подяки на адресу Шосткинського ВПУ, на адресу нашого директора Олександра Анатолійовича Гурби та всіх працівників і учнів, причетних до своєчасної та якісної підготовки публічного заходу.

Тамара АНУФРІЄВА, прес-центр

Переглядів: 606 | Додав: ShchNV