- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
13:14 Професійний тиждень кафедри ресторанного господарства | |
Нещодавно в ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» пройшов тиждень професій «Кухар, кондитер» та «Офіціант, бармен». Насичена та різноманітна програма тижня привернула увагу майбутніх абітурієнтів та працівників училища. Тиждень розпочався з конкурсу стіннівок «Кухні народів світу» та «Обслуговування дитячого столу», в якому взяли участь всі навчальні групи кулінарного профілю. Стіннівки були презентовані у фойє навчального корпусу. Вже традиційно у вівторок в училищі відбулася виставка методичних напрацювань та виставка-продаж кондитерських та кулінарних виробів. Майстери в/н разом зі своїми учнями презентували макети, виготовлені у гуртках технічної творчості, робочі зошити з теоретичного та виробничого навчання. Працівники та учні училища із задоволенням ласували різними тістечками, маффінами та пряниками. Було продемонстровано фільм «Робота з мастикою». Викладач Єпик Н.А. провела майстер-клас, на якому застосувала елементи проектної діяльності під час виготовлення брошур «Правила експлуатації електричного устаткування». У середу викладачем Бистрицькою В.П. проведений відкритий урок – презентація з теоретичного навчання на тему «Приготування бутербродів» в групі № 02-14. На уроці були ефективно використані інноваційні та мультимедійні технології. Викладач організувала виступ англійською мовою за професійною спрямованістю. На уроці учні закріпили знання по технології приготування холодних закусок, переглянули презентацію про сучасні підходи до приготування бутербродів та самостійно виготовили деякі їх види. Цього ж дня учні груп з професії «Офіціант, бармен» під керівництвом майстрів в/н та викладачів організували у їдальні училища показове обслуговування у дитячому стилі «Капітошка». Четвер відзначився справжнім кулінарним шоу. Фестиваль української кухні в училищі – це дійсно свято професійності, вишуканості та смаку. Мандрики та кутя, млинці і пасхальні куличі, пряники та оладки,– такими стравами пригощали учні відділення, одягнені в національні святкові костюми на святі «Обрядова українська кухня». Кожна команда презентувала гостям національне українське свято: Пасху, Масляну, день Святого Миколая, щедру кутю, українське весілля, медовий спас та ін. У цей же день викладач Клименко М.М. провела відкриту виховну гру-змагання «Кращій офіціант». Змагання – це цікавий і дієвий метод навчання, який збагачує думки учнів уявою, а душу – адреналіном. Змагалися дві групи з професії «Офіціант, бармен». Учні продемонстрували свої знання та вміння зі складання серветок, сервірування столу, підбору столового посуду до обслуговування. П'ятниця ознаменувалася відкритим виховним заходом «Запрошуємо до столу», який провела викладач спецдисциплін Новосельцева Л.В. На заході учні презентували історію виникнення вареників, технологію їх приготування. Веселу атмосферу підтримували жартівливі українські народні пісні. По завершенню заходу учні подали гостям вареники зі сметаною, салом.
| |
Переглядів: 660 | Додав: ShchNV |