П`ятниця, 27.01.2023, 01:05
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2021 » Березень » 6 » ПРОФЕСІЯ «КОНДИТЕР» - РЕМЕСЛО В РАНЗІ МИСТЕЦТВА! + Відео
21:17
ПРОФЕСІЯ «КОНДИТЕР» - РЕМЕСЛО В РАНЗІ МИСТЕЦТВА! + Відео

Ну що, ще не встигли здивувати пряниковими будиночками? Тоді пропоную вам ще одну ідею для вишуканого солодкого подарунка – капкейки.

Капкейки – це невеличкий торт (кекс, тістечко) для однїє людини, буквально «чашковий торт», відомий також під назвою fairy cake — «торт феї».

Капкейки часто плутають з мафінами, хоча між ними існує суттєва різниця. Мафін часто використовується у вигляді сніданку та є різновидом хлібу. Вони часто містять сирну, м'ясну чи овочеву начинку. А капкейк - це десерт, який має солодку начинку та шапочку з крему. Також капкейк і мафін відрізняються тістом. В склад тіста для капкейків входить розпушувач або сода, тому воно більш пишне. А в мафінів дріжджове тісто, яке злегка перемішують.

Перші рецепти капкейків були записані в куховарських книгах ще у 1796 і 1828 роках…

Так, «СТОП»!

Ще більше цікавого з історії капкейків ви дізнаєтесь, переглянувши наступну історію проєкта «Професія «Кондитер» - ремесло в ранзі мистецтва. Історія на тарілці. Капкейки.», де і дізнаєтесь технологію приготування десерта.

Приємного перегляду!

Наталія Шатських

Дбайте про майстерність і майстерність подбає про Вас!

Переглядів: 270 | Додав: ShchNV