П`ятниця, 19.04.2024, 08:21
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Головна » 2020 » Квітень » 6 » ПИШАЄМОСЯ СВОЇМИ ВИПУСКНИКАМИ!
13:42
ПИШАЄМОСЯ СВОЇМИ ВИПУСКНИКАМИ!

Не словом, а ділом! Саме так можна коротко охарактеризувати випускника Шосткинського ВПУ  Власенка Олександра, про якого сьогодні піде мова.

Олександр прийшов навчатися до училища в 2013 році за професією «Слюсар з ремонту автомобілів. Електрогазозварник» в групу 03-13 (майстер в/н – Ісаєв М.А., кл. керівник – Остапчук С.М.). Спокійний, привітний, сором’язливий і дуже відповідальний хлопець, який старанно навчався та з перших днів в училищі почав виявляти інтерес до обраної професії. Олександр ніколи не вимагав до себе особливої уваги, але завжди відповідально виконував усі доручення.

Якщо класний керівник чи майстер просили Сашка про допомогу, вони були впевнені, що все буде зроблено належним чином.  Він не любив багато говорити, а просто брав і виконував. Скільки гарних позакласних заходів було проведено учнями групи 03-13 і Олександр ніколи не відмовлявся брати в них участь.

Сашко був несхожим на інших, він здавався серйознішим та більш цілеспрямованим, ніж інші учні. Було видно, що він прийшов до училища, щоб опанувати професію.  Ще навчаючись на першому курсі учень розповідав, що самотужки відремонтував і продав старенький автомобіль свого батька, який вже декілька років стояв в гаражі. Потім за виручені гроші купив ще один, який теж зумів відлагодити і вигідно продати. Батько учня бачив в синові пристрасть до автомобілів, тому підтримував його і допомагав. Олександр дійсно був одним з кращих учнів у групі і після проходження першої виробничої практики на СТО  його вже запрошували туди на роботу. Однак після закінчення Шосткинського вищого професійного училища учень вирішив продовжити навчання і  вступив до Конотопського індустріально-педагогічного технікума на спеціальність «Технологія і обладнання зварювального виробництва» і здобув кваліфікацію техніка-зварювальника, майстра виробничого навчання. На той момент здавалося, що Олександр  вже твердо визначився зі своїм майбутнім. Він хотів продовжувати займатися ремонтом автомобілів…

Але 3 роки тому вектор його діяльності змінився. Олександра запросили на роботу в компанію "Kripter”, яка на той момент тільки починала свою діяльність.  ("Kripter (Кріптер) - компанія-виробник систем кріплення для сонячних станцій та нестандартних металлоконструкцій #Кріпимосонце, м. Київ) Зараз це успішна молода компанія, яка вже досить міцно стоїть на українському ринку і веде співробітництво з іноземними компаніями. Сьогодні Власенко Олександр є практично «правою рукою» директора компанії «Kripter” і незамінним її співробітником.  За ці три роки він виконував в компанії різні функції: від водія і зварника – до менеджера з продажу та винахідника-раціоналізатора. На даний момент Олександра призначили ще й менеджером нового проекту компанії.       

Директор компанії "Kripter” Кирилюк В.В. дуже поважає Олександра як професіонала і як людину, яка легко вчиться, постійно розвивається і, головне, завжди відповідально виконує свою роботу. Сьогодні Олександр вже не той сором’язливий хлопчик, яким був в училищі. Сьогодні він серйозний підприємець, який вміє вести переговори з клієнтами і укладати контракти. Крім того, Олександр ще є студентом другого курсу Міжрегональної Академії Управління персоналом.      

Молодий чоловік переконаний, що чим більше людина знає і вміє, тим легше їй в сьогоднішніх умовах адаптуватися і  знайти гарну роботу.

Приємно усвідомлювати, що саме навчання в Шосткинському ВПУ стало  першою сходинкою Олександра до успіху сьогодні. Тож, побажаємо Олександру подальшого кар’єрного зросту і, можливо, невдовзі ми почуємо про нього як про засновника власної компанії.

Класний керівник Остапчук С.М.

Переглядів: 526 | Додав: ShchNV