Четвер, 25.04.2024, 21:07
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Головна » 2020 » Квітень » 27 » ПЕРСПЕКТИВА НАВЧАННЯ ЗА ПРОФЕСІЄЮ ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИК
14:15
ПЕРСПЕКТИВА НАВЧАННЯ ЗА ПРОФЕСІЄЮ ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИК

«Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас».

Ч. Дарвін

Світ не стоїть на місці, професії, які були престижними ще років тому тепер стали перенасичувати сучасний ринок праці, створюючи дисбаланс робочої сили. На одне вільне місце спеціаліста в фінансовій справі претендує близько 6 кандидатів, натомість місця слюсарів-ремонтників, зварювальників та електриків вільні, а професіонали в цих галузях є величезною рідкістю. На підставі вищезазначеного можна сказати, що рівень безробіття в країні продовжує невпинно зростати.

В даний час професія зварника є однією з найбільш затребуваних у будівельній сфері. В умовах браку робочого персоналу ці фахівці на особливому рахунку, тому що зварювальні роботи потрібні майже на кожному виробництві, а молодих майстрів дуже мало.

Неможливо уявити сучасне оточуюче середовище, без застосування такого міцного і доступного способу з’єднання, як зварювання.

Зварювання — надійний та економічній спосіб нероз’ємного з’єднання деталей машин, конструкцій та споруд. В Україні спостерігається брак технічних фахівців, тому зарплата першокласного зварника може перевищувати доходи менеджера середньої ланки. Без зварювання неможливе виробництво автомобілів, кораблів, літаків, мостів, котлів, турбін, реакторів та інших конструкцій. Незважаючи на уповільнення зростання в ряді секторів, таких як нафта і газ, ми бачимо, що попит на зварювальників в Україні та Європі залишається високим.

Щоб реалізувати свої мрії в реальний успіх -  запрошуємо на навчання до Шосткинського вищого професійного училища.

Лазарищак М. Я.,
майстер виробничого навчання

Переглядів: 557 | Додав: ShchNV