- 2015 Березень
 - 2015 Квітень
 - 2015 Травень
 - 2015 Червень
 - 2015 Липень
 - 2015 Серпень
 - 2015 Вересень
 - 2015 Жовтень
 - 2015 Листопад
 - 2015 Грудень
 - 2016 Січень
 - 2016 Лютий
 - 2016 Березень
 - 2016 Квітень
 - 2016 Травень
 - 2016 Червень
 - 2016 Липень
 - 2016 Серпень
 - 2016 Вересень
 - 2016 Жовтень
 - 2016 Листопад
 - 2016 Грудень
 - 2017 Січень
 - 2017 Лютий
 - 2017 Березень
 - 2017 Квітень
 - 2017 Травень
 - 2017 Червень
 - 2017 Липень
 - 2017 Серпень
 - 2017 Вересень
 - 2017 Жовтень
 - 2017 Листопад
 - 2017 Грудень
 - 2018 Січень
 - 2018 Лютий
 - 2018 Березень
 - 2018 Квітень
 - 2018 Травень
 - 2018 Червень
 - 2018 Липень
 - 2018 Серпень
 - 2018 Вересень
 - 2018 Жовтень
 - 2018 Листопад
 - 2018 Грудень
 - 2019 Січень
 - 2019 Лютий
 - 2019 Березень
 - 2019 Квітень
 - 2019 Травень
 - 2019 Червень
 - 2019 Липень
 - 2019 Серпень
 - 2019 Вересень
 - 2019 Жовтень
 - 2019 Листопад
 - 2019 Грудень
 - 2020 Січень
 - 2020 Лютий
 - 2020 Березень
 - 2020 Квітень
 - 2020 Травень
 - 2020 Червень
 - 2020 Липень
 - 2020 Серпень
 - 2020 Вересень
 - 2020 Жовтень
 - 2020 Листопад
 - 2020 Грудень
 - 2021 Січень
 - 2021 Лютий
 - 2021 Березень
 - 2021 Квітень
 - 2021 Травень
 - 2021 Червень
 - 2021 Липень
 - 2021 Серпень
 - 2021 Вересень
 - 2021 Жовтень
 - 2021 Листопад
 - 2021 Грудень
 - 2022 Січень
 - 2022 Лютий
 - 2022 Червень
 
13:32  ПЕРШІ ПРОФЕСІЙНІ КРОКИ | |
 При виконанні робіт учні дотримувались технології приготування страв, вимог безпеки праці, санітарії та особистої гігієни, проявили творчість, індивідуальність та естетичний смак при подачі страв. І довели що вони в майбутньому стануть професіоналами своєї справи. Особливою частиною в ПТНЗ є проходження виробничої практики на підприємстві — це невід’ємна частина процесу підготовки фахівців до перевірочної роботи з виробничого навчання. Наші здобувачі освіти проходять виробничу практику не тільки в нашому місті та області, але й за її межами. Наприклад, частина учнів групи їде на стажування до Одеської області в с.Курортне. Бажаємо нашим учням бути гідними своєї професії! 
  | |
| Переглядів: 408 | Додав: ShchNV | |
В державному професійно-технічному навчальному закладі «Шосткинське ВПУ» 20 травня 2021 року пройшов підсумковий урок виробничого навчання, де учні групи № 02-20 за професією «Кухар» І курсу, під керівництвом майстрів виробничого навчання Горшечнікової Світлани Миколаївни та Костюченко Інни Сергіївни показали достатній та високий рівень знать, вмінь і навичок, які отримали протягом навчального року на уроках виробничого навчання.

