Четвер, 25.04.2024, 17:45
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 23 » МАЙСТЕРНІСТЬ ПРОФЕСІЇ СЕКРЕТАРЯ КЕРІВНИКА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ
10:38
МАЙСТЕРНІСТЬ ПРОФЕСІЇ СЕКРЕТАРЯ КЕРІВНИКА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ

Професія секретаря керівника – це розум, креативність, ерудованість, людяність…

Кожна з професій має своє таїнство. Щоб це таїнство відбулося, майбутній успішний професіонал  має пройти шлях ініціації: стати активним учасником тижня професії. Однією з таких креативних професій у нашому Шосткинському вищому професійному училищі є професія секретаря керівника, обліковця з реєстрації бухгалтерських даних. У чому ж її унікальність? Відповіді – різноманітні…  Тож розпочинаємо нашу фотогалерею предметного тижня!

Стартом нашого фінішу було традиційне відкриття виставки тематичних газет у навчальному корпусі училища. Учні, працівники училища мали змогу ознайомитися з навчальною літературою, що стосувалася професії «Секретар керівника».

Наповненою змістом та пізнавальною була літературна виставка з діловодства, яку провела бібліотекар училища Т.В. Жадан для учнів груп 08-15, 08-16. Учні не тільки почерпнули знання, почувши доповідь бібліотекаря, але й брали активну участь в обговоренні важливих питань з діловодства.

Крім того, у вестибюлі училища майстрами виробничого навчання Н.М. Гапоненко та О.А. Коваленко було проведено майстер-клас з брошурування та ламінування.

Комп’ютерні технології є невід'ємною частиною професійної компетенції майбутнього секретаря. У цьому ми пересвідчилися, завітавши на урок-квест з предмету «Компʼютерні технології» до Ю.О. Татариної. Як уже згадувалося, майбутній секретар має бути не тільки ерудованим, компетентним, але й мати відповідні психофізичні показники. Те, що наші учні майбутні конкурентоспроможні фахівці, наділені всіма необхідними якостями, яскраво було відображено під час спортивних змагань «Хто спритніший?» між учнями груп 08-15 та 08-16,  арбітром яких був викладач фізичної культури В.В. Глинчак.

Практичні вміння та навички майбутні секретарі керівника удосконалювали під час майстер-класу «Я знаю, як це робити. Я навчу вас»  (майстер в/н Н. М. Гапоненко) та мали змогу виявити свій рівень майстерності та креативності у конкурсі «Кращий за професією» (майстер в/н О. А. Коваленко), що був присвячений новорічній тематиці, який проводився між учнями груп 08-15 та 08-16.

Підбиття підсумків тижня професії та обмін думками, враженнями відбулося у передноворічній теплій атмосфері «У колі друзів».

Статтю підготували майстри в/н
Н.М. Гапоненко, О.А. Коваленко, Т.В. Рева

Переглядів: 703 | Додав: ShchNV