Четвер, 21.10.2021, 08:34
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Головна » 2021 » Травень » 24 » КРЕАТИВНІСТЬ ТА ІННОВАТИКА - ЗАПОРУКА ФОРМУВАННЯ УНІКАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ
13:05
КРЕАТИВНІСТЬ ТА ІННОВАТИКА - ЗАПОРУКА ФОРМУВАННЯ УНІКАЛЬНИХ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ

Ресторанний сервіс стрімко розвивається та невпинно прогресує. Для задоволення ринку праці необхідна підготовка сучасного кваліфікованого робітника, який впроваджує інноваційні форми роботи, вміє працювати на новітньому устаткуванні, застосовує локальний компонент. Наразі, для підготовки конкурентоспроможного працівника, майстри виробничого навчання та викладачі спеціальних дисциплін мають удосконалювати свої знання, вміння та навички на новітньому устаткуванні. Заклад освіти, який зацікавлений у підготовці висококваліфікованого робітника, має цьому сприяти та використовувати будь-яку нагоду для стажування педагогічних працівників.

З 17 по 21 травня викладач Наталія ШАТСЬКИХ,  майстри виробничого навчання: Ніна БЛАЖЕВА та Ольга САВИНСЬКА проходили стажування на базі навчально-практичного центру фахівців ресторанного сервісу ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі».

Педагогічні працівники:

  • працювали на новітньому устаткуванні: фризер PACOJET, бліксер термомікс, вакууматор, апарат су-від, дегідратор, хоспер, коптильня, шафа шокового заморожування, гриль, індукційні плити, пароконвектомат;
  • готували гарбузово-імбирне чатні, зелений хумус, картопляне мускатне фломбе, медовий, вишневий та ожиновий соуси, регіональні страви, застосовуючи інноваційні технології, подачу з використанням смокенгану та фламбування газовою горілкою;
  • прослухали лекції про інновації в кулінарії: мікрогрін, соуси, технологію су-від, стейки, хоспер, систему НАССР, комплекс програмних рішень.

За результатами стажування педагоги отримали довідку встановленого зразка.

Висловлюємо слова вдячності директорові ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», Олександру ГУРБІ та адміністрації закладу - за сприяння у проходженні стажування; НМЦ ПТО у Сумській області - за поширення інформації про стажування; ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» за організацію стажування.


P.S. Запрошуємо випускників шкіл та всіх бажаючих на навчання до ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», тому що в цьому закладі майстри виробничого навчання та викладачі креативні, творчі, прогресивні та володіють інноваційними технологіями.

МИ ЧЕКАЄМО ВАС ЗА АДРЕСОЮ:
Сумська обл., м.Шостка, вул. Воронізька, 38
тел. (05449) 21514; 
vpu19@ukr.net

Ми є на сторінках FacebookYouTubeВікіпедії

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА АБІТУРІЄНТА

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА
на фахового молодшого бакалавра

Наталія ШАТСЬКИХ, викладач;
Ніна БЛАЖЕВА, майстер виробничого навчання;
Ольга САВИНСЬКА, майстер виробничого навчання

Переглядів: 159 | Додав: ShchNV