- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
10:57 Фестиваль «ВАРЕНИКИ-ШОСТКА-ФЕСТ» - 2019 відкрито! + Відео | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
І знову у нас людно - стартує IV Відкритий фестиваль "ВАРЕНИКИ-ШОСТКА-ФЕСТ". Свято зібрало поціновувачів української національної кухні, українських традицій, справжніх гурманів, творчих, натхненних профі і аматорів і просто любителів неперевершеного кулінарного шедевру – ВАРЕНИКІВ! За час існування Фестивалю, учасниками його стали близько 200 команд. Цьогоріч змагання пройде у чотирьох категоріях. Категорія «ЮНІ АМАТОРИ» - назва говорить сама за себе – це учнівська молодь, якій смакує українське. І у них є нестримне бажання спробувати свої сили в кулінарії:
Категорія «АМАТОРСЬКИЙ МІКС» (в одній команді поєднуються досвідчені поціновувачі вареників і початківці):
Категорія «ФАНАТИ ВАРЕНИКІВ» (професійна діяльність цих учасників не пов’язана з харчовими технологіям, але вони обожнюють вареники і знають багато секретів їх приготування):
Категорія «МЕТРИ КУЛІНАРІЇ» - це профі, які мають солідний багаж теоретичних знань і практичних вмінь у справі приготування вареників:
Під час відкриття фестивалю конкурсанти пройшли певні випробування і довели, що всі ерудовані, музичні і обізнані у варениках. Створювати приємний настрій допомагали гуртківці училища. Не обійшлося і без гостинності - щирі господарі пригостили своїх відвідувачів традиційно варениками. Тепер ми з цікавістю будемо чекати кулінарних шедеврів від конкурсантів. Бажаємо конкурсантам невичерпної фантазії, творчого неспокою, натхнення та гарного настрою,членам журі – витримки, терпіння, професіоналізму. Усім – приємних вражень та насолоди від перебігу Фестивалю! До зустрічей на практичному турі. Н. Скомороха, голова оргкомітету, заступник директора з НВР ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Переглядів: 846 | Додав: ShchNV |