Четвер, 28.03.2024, 12:07
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Головна » 2016 » Грудень » 1 » ДІВЧАТАМ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ Є ПРО КОГО МРІЯТИ
11:50
ДІВЧАТАМ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ Є ПРО КОГО МРІЯТИ

29 листопада 2016 року в Містечку талантів Шосткинського ВПУ пройшов традиційний внутріучилищний конкурс «Нумо, хлопці!», присвячений Збройним силам України. За звання самих сильних, мужніх і кмітливих боролись чотири команди. Три – від учнівської спільноти: кухарський відділ представляли «Патріоти», будівельників презентували «Леви», спортивне товариство захищав «Акваріус». Від імені педагогів традиційно виступали «Мастаки».

Унікальною, неповторною була кожна команда! Так, «Мастаки» проявили такий артистизм, якого глядачі не сподівались побачити. Особисто мені подумалось: «Та при таких талантах і методичних розробок не треба!». Духом мужніх воїнів був пронизаний виступ команди «Лев», яка прямо на сцені, не перериваючи номера, зуміла побороти хвилювання і правильно згуртуватись. «Патріоти» козирнули мужністю, гумором і смекалкою. Чує моя душа, що фраза «як є смекалка, то стрілятиме й палка» швидко піде «в народ» та буде чудовим мотиватором для багатьох як учнів, так і дорослих. Козацькою наснагою, зібраністю відзначився «Акваріус».

Були проведені уже традиційні конкурси: на знання військового статуту, одягався на швидкість бойовий комплект (бронежилет, каска та протигаз), збирався магазин автомата, переносилась «авіабомба», чистилась традиційна картопля.

У перервах між конкурсами звучали сучасні українські пісні (в записах відомих гуртів і в живому виконанні наших гуртківців).

Суто чоловічий  конкурс оцінювало суто чоловіче журі: наші директор Гурба О.А. й викладач військової справи Федоров Ю.В., а також представники військової частини 3022 старший лейтенант Ромашко А.С. і старший солдат Барабаш Є.О. Учнівське самоврядування училища в журі представляв Рожок О. Як бачите, усе серйозно і круто.

Перше місце виборов Легіон Екстремальних Військ («ЛЕВ»!). Хлопці дійсно боролись, як леви! Не гірше показали себе й «Патріоти», які поступились «ЛЕВам» зовсім на трошечки (ну, що поробиш: секундоміри не хвилюються і не помиляються). «Замкнули» почесний список хлопці з «Акваріусу» (четверте місце). Третє місце дісталось «Мастакам», і хоч автор цих рядків належить до «батальйону» педагогів, але радісно було усвідомлювати, що ми, дорослі, дійсно можемо чомусь повчитися у наших вихованців. Значить, наш труд не даремний! І гордість наповнювала наші душі від усвідомлення того, ЯКІ хлопці змагались на сцені: сильні, розумні, кмітливі, сміливі! Нашим дівчатам дійсно є про кого мріяти. А батькам та Вітчизні є на кого надіятись.

… А чудового сонячного морозного ранку 30 листопада в училищі панували тиша і благодать… бо глядачі (і юні, і не зовсім) так навболівались, що позривали голоси. Ото такі пристрасті кипіли в залі! Так що швиденько полощемо наші гланди, мажемо йодом відбиті в оплесках долоні – і вперед «на барикади»! До перемоги на міському конкурсі «Нумо, хлопці!».

Методист Шосткинського ВПУ
Т. Ануфрієва

Фотозвіт конкурсу "Нумо, хлопці!"

Переглядів: 578 | Додав: ShchNV