Неділя, 22.12.2024, 21:59
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2021 » Березень » 2 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ВІДДІЛЕННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ + Відео
15:45
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ВІДДІЛЕННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ + Відео

Якщо ви бажаєте отримати не тільки якісну освіту, а також реальні професійні навички, завдяки яким ви станете затребуваним фахівцем і зможете успішно реалізувати себе у обраній професії та мати шанс продовжити навчання за спеціальністю у вищих навчальних закладах.

ВІДВІДАЙТЕ НАШ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ТА ОТРИМАЙТЕ УЯВЛЕННЯ ПРО ЙОГО ЖИТТЯ І ТРАДИЦІЇ!

Сьогодні на сайті нашого закладу новий формат традиційного Дня відкритих дверей, який дозволяє познайомитися з умовами навчання, виробничої практики та позаурочними заходами відділення харчових технологій та ресторанного сервісу. Здобувачі освіти випускних груп мають можливість вступити на навчання за спеціальністю «Харчові технології» та отримати кваліфікацію молодшого бакалавра.

Учні відділення харчових технологій та ресторанного сервісу беруть участь у міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах фахової майстерності. До вашої уваги відеопрезентація приготування закуски «Паштет «Ювілейний» Парнюк Аліною, що є учасницею кулінарного віртуального змагання «Cook’N’Battle». За результатами роботи журі учениця вийшла у фінал. Тепер на неї чекає фінальний етап на базі роботодавців м. Суми у реальних умовах виробництва.

А тепер ми надаємо слово ученицям випускних груп, які ознайомлять вас з найпоширенішими  професіями нашого відділення:

Шановний випускник – 2021! Подумай, вирішуй, приходь!



На 2021-2022 навчальний рік відділення оголошує набір за професіями:

На базі базової загальної середньої освіти (9 класів):

  • Кухар, кондитер (термін навчання 4 роки);
  • Кухар, офіціант (термін навчання 4 роки)

На базі повної загальної середньої освіти (11 класів):


  • Кухар, бармен (термін навчання  2 роки)

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА АБІТУРІЄНТА

Переглядів: 318 | Додав: ShchNV