Субота, 20.04.2024, 12:45
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Головна » 2015 » Квітень » 20 » ЗУСТРІЧ ДВОХ ПОКОЛІНЬ
09:35
ЗУСТРІЧ ДВОХ ПОКОЛІНЬ

Національно-патріотичне виховання є пріоритетним у виховній роботі ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ». Уроки мужності, акції, зустрічі, виставки – далеко не ввесь перелік заходів, які формують особистість патріота України.

З цією метою в училищі відбулася зустріч двох поколінь. До учнів, які народилися у незалежній новій країні, прийшли в гості ветерани Великої Вітчизняної війни і воїни-інтернаціоналісти. Протягом двох годин відбувалося спілкування між поколіннями.

Від старшого покоління виступили: Шишков Сергій Анатолійович (полковник МВС у відставці, член міськкому інвалідів війни, член міськради ветеранів), Осипов Віталій Іванович (голова Шосткинської організації Всеукраїнської спілки радянських офіцерів, полковник у відставці), Васильцов Юрій Романович (учасник ВВв та бойових дій, гвардії полковник у відставці, голова комітету інвалідів та вдів ВВв), Банний Микола Володимирович (учасник ВВв та бойових дій, партизан, в'язень фашистських концтаборів, гвардії полковник), Рожкова Надія Юхимівна (партизанка-розвідниця загону Ковпака), Сорбат Михайло Федорович (воїн-інтернаціоналіст, учасник бойових дій в Чехословаччині, майор у відставці), Глуханчук Володимир Іванович (прапорщик у відставці, ветеран збройних сил і праці).  

Урок Мужності пройшов у невимушеній обстановці. Ветерани між розповідями читали свої власні вірші, а учні віддячували їм піснями. Сивочолі ветерани не стримували сліз.

З словом-відповіддю від учнів виступила заступник голови учнівського самоврядування Подгаєвська Крістіна, яка подякувала гостям за їх змістовну зустріч, а керівник художньої самодіяльності Антоневич І.І. подарував зворушливу пісню.

Зустріч двох поколінь відбулася.

  

 

Переглядів: 620 | Додав: ShchNV