Четвер, 25.04.2024, 05:05
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Головна » 2020 » Лютий » 28 » ЗАХОПЛЮЮЧА ГРА ПРИ ШИКАРНИХ ПИТАННЯХ! + Відео
10:48
ЗАХОПЛЮЮЧА ГРА ПРИ ШИКАРНИХ ПИТАННЯХ! + Відео

«Шикарні питання! І не говоріть після цього, що математика з фізикою – це нудні науки!» – так прокоментувала обидві брейн-рингівські гри наша заступниця директора з навчальної роботи Алла СПЄВАК. Авторка наступних рядків (як, власне, й попередніх) від себе вже додає: і навіть раунди, які, здавалось би, повинні бути передбачуваними, можуть бути абсолютно несподіваними.

У першому раунді 26 лютого зійшлись команди «STATISTICS» (Коледж Київської національної академії статистики, обліку та аудиту) і «Патріот» (Богданівський НВК). Кияни були навіть у меншості (три учасники замість чотирьох), але боротьба була – як у напруги з опором «на оооочень замкнутом участке электрической цепи». Результат у балах - 8:7! Переможець… «ПАТРІОТ» з Богданівського НВК!!!

Другий раунд звів до інтелектуального бар’єру команди «Ніка» (Шосткинська школа-ліцей) і «Ерудіти» (Шосткинська ЗОШ № 1). Гра обіцяла бути напруженою, бо вся Шостка знає обидві ці школи як рівноцінних конкурентів. Мабуть, у нашого міністерства є рознарядки на ліміти ліцеїв-гімназій на один райцентр, бо інакше було б у Шостці два ліцеї або навіть і гімназії – настільки сильними є учнівські й педагогічні колективи обох загальноосвітніх начальних закладів. Виграла команда «Ніка», чим у черговий раз прославила рідний ліцей, але… Але ім’я «короля експериментаторів» було названо невірно, хоч історично і правильно. «Король експериментаторів» тихо сидів серед глядачів і називався він (і називається «нині і прісно» і для нас на найближчі, надіємось, 15-20 років) ДИРЕКТОР Шосткинського ВПУ Олександр Анатолійович ГУРБА, який у якості саме директора, самотужки, подібно до Фарадея, наекспериментував баааагато чого в цьому училищі, і брейн-ринг – у тому числі.

…Ну, жарти-жартами, а серйозний підсумок підводити пора, адже з математикою та фізикою не жартують. До наступного етапу брейн-рингу проходять команди «Патріот» (Богданівський НВК) і «Ніка» (Шосткинська школа-ліцей).

Знавців фізики з математикою і фанатів цих знавців Шосткинське ВПУ чекає весняного 4 березня. Місце зустрічі змінити не можна, а от команди будуть від таких шкіл:

  • Шосткинська школа-гімназія та Шосткинська ЗОШ № 11;
  • Шосткинська ЗОШ № 6 і Шосткинська ЗОШ № 7.

Чекаємо на нові захопливі раунди!

Тамара АНУФРІЄВА, прес-центр


ПРО ФІЗИКУ: науково, цікаво й доступно


Переглядів: 495 | Додав: ShchNV