- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
14:15 ЗА КУЛІНАРНУ СПРАВУ ВЗЯЛИСЯ «ЮНІ АМАТОРИ» + Відео | |
27.11. – 28.11. 2018 відбувся практичний тур «Вареники-Шостка-Фест», в якому брала участь категорія «Юні аматори». За право бути кращими змагалися аж дванадцять команд: Шосткинський НВК: школа № 6 «Юні красуні» та «Вправні господині», Ковтунівський НВК «ROYAL TASTE», Богданівський НВК «КАРамБОльки», Шосткинська загальноосвітня школа № 11 «Смаколики-goodis», Шосткинська загальноосвітня школа № 4 «Веселі дівчата», Шосткинська загальноосвітня школа № 5 «Наві», Воронізький НВК «Супербджілка», Шосткинська загальноосвітня школа № 7 «Шалені варенички», Собицький НВК «Чарівні полісяночки» та Новгород-Сіверська державна гімназія імені Ушинського «Супер З». Юні аматори вразили журі, глядачів, своїх суперників різноманітністю начинок, презентацією. Учасники Фестивалю мали змогу покуштувати вареники з карамельною грушею, грецьким горіхом, маком; картоплею і копченим салом; грибами і сиром; яблуками з корицею; з м’ясом, сиром, грибами; з рибою; з шоколадною начинкою та шоколадним тістом тощо. Фестиваль вареників для юних аматорів (із вуст самих учасників) – «це вдосконалення кулінарних вмінь, нові знайомства, позитивні враження, дух суперництва, аура добра та краси». На наступному тижні чекаємо майбутніх професіоналів і нових рецептів. Т. В. Рева, прес-центр
| |
Переглядів: 917 | Додав: ShchNV |