Субота, 20.04.2024, 03:16
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2015 » Травень » 29 » З ВІРОЮ В СЕБЕ
13:10
З ВІРОЮ В СЕБЕ

Досить цікавим і багатим на події виявився цей навчальний рік для учнів групи 03-13. Майже всі хлопці активно брали участь в усіх загальноучилищних і міських конкурсах, акціях, займали почесні призові місця і отримували велику кількість незабутніх емоцій та вражень. На останній класній годині учні групи визначили найактивнішого учасника року. Ним став голова культмасового сектору Медведь Євгеній. 

Учень брав участь у створенні проекту «Моя професія найкраща» (І місце), був представником  команди-переможців в міському конкурсі «Нумо, хлопці!», активним учасником акції «Ні – війні!», став призером конкурсу «Молодь обирає здоров’я» в номінації «Художня робота», вийшов у фінал загальноучилищного конкурсу «Учень року» та ввійшов до складу 19 найкращих учнів училища  «Топ-19».

«Євгеній – життєрадісний, комунікабельний і наполегливий хлопець. Він хороший товариш і вірний друг. З ним легко знайти спільну мову. В нього є чому повчитися…» - так характеризують його одногрупники.

Скромний, привітний, усміхнений Женя завжди відгукнеться на допомогу і одногрупникам і викладачам. Він з перших днів навчання в училищі став душею групи.

Євгеній веде здоровий спосіб життя, займається воркаутом і є учасником  міського ансамблю танцю «Світанок», чим подає гарний приклад своїм товаришам.

«В своєму житті не маю часу для нудьги. Я не уявляю свого життя без музики і танцю. Обожнюю  танцювати, бо танець – це стан моєї душі. Захоплююсь спортом. Він загартовує тіло і тренує силу волі…» - так говорить Женя про свої захоплення.

Євгеній любить професію, якій  навчається. Мріє стати гарним слюсарем з ремонту автомобілів і в майбутньому відкрити своє власне СТО. Учень знає, що тільки завдяки наполегливій праці і цілеспрямованості можна досягти своєї мети.

Дуже болить душа Євгенія  за майбутнє власної країни. Учень є активним учасником міської організації «Правий сектор», неодноразово брав участь у волонтерській роботі організації щодо підтримки наших воїнів  в АТО.

«Я патріот своєї країни,

Вільної, сильної і неподільної.

Ні перед ким не впаду на коліна!

Бо вірю в майбутнє твоє, Україно!» - цитував Женя власний вірш на конкурсі «Учень року».

Євгеній впевнений, що тільки віра в себе  і у власні сили допоможе нам пережити всі випробування і збудувати нову, щасливу і справедливу країну.

Отож, побажаємо Євгенію ще багато нових звершень і перемог!

Учнівське самоврядування
групи 03-13
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»

Переглядів: 590 | Додав: ShchNV