П`ятниця, 26.04.2024, 15:40
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2020 » Травень » 8 » З ДНЕМ ПАМ’ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ ТА ДНЕМ ПЕРЕМОГИ! + Відео
10:16
З ДНЕМ ПАМ’ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ ТА ДНЕМ ПЕРЕМОГИ! + Відео

Вічний вогонь палає, тужать берізки над ним, вічний вогонь вимагає миру і щастя живим.

На календарі знову бачимо 8-9 травня. У ці дні разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам'яті та примирення, вшановуємо мужність і відданість тих, хто 75 років тому здобував перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Це дні радості за велику Перемогу наших предків і дні скорботи за тими, хто заплатив за це найвищу ціну – своє життя.

Ми з вами нащадки воїнів, які зробили вирішальний внесок у завершення тих страшних днів. Важко сьогодні знайти українську родину, у родоводі та пам'яті якої немає особистих втрат від тієї війни. У ці дні ми згадуємо тих, у кого ми в безкінечному боргу за наше життя, схиляємо голови перед полеглими на полях битви, перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч українців, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї страшної війни.

Дорогі ветерани!

Ви показали нам, своїм нащадкам, як потрібно жити та любити Батьківщину. На жаль 75-ту річницю цієї Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час. В ці дні українці знову дають відсіч озброєному агресору. Українські воїни самовіддано відстоюють незалежність та територіальну цілісність на Сході України.

У ці травневі дні дружня родина Шосткинського ВПУ приєднується до всіх привітань, віддаючи найглибшу шану тим, хто 75 років тому захистив Україну. Лідери учнівського самоврядування підготували відеоролики, в яких висловлюють безмежну подяку за мирне життя.

Хай мир і злагода панують на нашій землі. Вічна пам'ять загиблим, уклін живим.

Зі святом! Зі святом Перемоги! Слава Україні!

Учнівське самоврядування
ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ»
під керівництвом:

Онопрієнко Л.М., викладач історії,  керівник історико-краєзнавчого гуртка;

Остапчук С.М.,  голова ЦК виховного відділу

Переглядів: 540 | Додав: ShchNV