П`ятниця, 26.04.2024, 10:33
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Головна » 2021 » Листопад » 23 » ВІТАЄМО З ПРОХОДЖЕННЯМ ПОЕТАПНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ АТЕСТАЦІЇ!
11:10
ВІТАЄМО З ПРОХОДЖЕННЯМ ПОЕТАПНОЇ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ АТЕСТАЦІЇ!

Одним з найважливіших показників якості професійної підготовки учнів ПТНЗ є кваліфікаційна атестація, де учні мають можливість показати свої знання, вміння та навички, які вони здобули під час навчання у стінах навчального закладу та під час виробничої практики.

Для отримання бажаного результату всі учасники навчального процесу  ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» крок за кроком прокладають стежину на тернистім шляху до успіху і навчальні групи електротехнічного відділення не виняток.

18 листопада 2021 року відбулась чергова поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти в режимі онлайн групи 05-20 інтегрованої професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварник».

Члени комісії мали змогу оцінити рівень підготовки здобувачів освіти нашого навчального закладу. Учні проходили виробничу практику на підприємствах міста та за його межами, та мали змогу закріпити набуті в училищі теоретичні знання та навички. Багато здобувачів освіти отримали схвальні відгуки від керівників підприємств.

За результатами  поетапної кваліфікаційної атестації учням було присвоєно кваліфікацію: слюсар з ремонту колісних транспортних засобів 3-го розряду.

22 листопада 2021 року здобувачі освіти групи 07-21 інтегрованої професії «Верстатник деревообробних верстатів, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», зробили першу зупинку на своєму шляху та отримали гарні результати під час поетапної кваліфікаційної атестації та виконання пробних кваліфікаційних робіт.

Члени комісії розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт. Було проведено опитування здобувачів освіти в межах вимог кваліфікаційної характеристики. Учні показали рівень знань, який відповідає сучасним вимогам ринку праці.

Атестаційна комісія у складі: голови комісії - директора ТОВ «Золотий Дим» - Олександра ГОДУНА, заступника голови – Наталії МИГУН – заступник директора з навчально-виробничої роботи, старшого майстра - Віктора КУЦОГО, викладача спеціальних дисциплін – Ганни РИБКІНОЇ, майстра виробничого навчання – Віталія ХАРЧУКА та директора ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» - Світлани КОВТУН, привітали здобувачів освіти з отриманням кваліфікації: верстатник деревообробних верстатів 2-го розряду та побажали натхнення, успіхів у подальшому навчанні і головне міцного здоров’я.

У зв’язку з карантинними обмеженнями поетапні атестації проходили з дотриманням протиепідемічних заходів.

Бажаємо нашим учням бути гідними своєї професії!

Переглядів: 217 | Додав: ShchNV