Четвер, 25.04.2024, 03:22
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 30 » Вітаємо переможців!!!
19:04
Вітаємо переможців!!!

24-26 жовтня 2017 року навчальний заклад приймав участь у Дев'ятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті – 2017» та Шостій Міжнародній виставці закордонних навчальних закладів «World Edu», Виставковий світ, м. Київ.

У роботі виставки взяли участь 585 учасників з 24 регіонів України, Канади, США, Великобританії, Польщі, Чехії, Словенії, Франції, Болгарії, Греції та інших країн. Професійно-технічну освіту Сумщини презентувало і ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище».

У номінації «Нова професійно-технічна освіта в контексті євроінтеграційного руху України» на тему: «Застосування інноваційних технологій на  уроках  іноземної мови за професійним спрямуванням з метою формування  конкурентноспроможних робітників в рамках  євроатлантичної  інтеграції» (викладачі  англійської мови  Роговець Оксана Григорівна, Остапчук Світлана Миколаївна, методист Ануфрієва Тамара Михайлівна),  заклад  нагороджений    срібною медаллю в номінації «Нова  професійно-технічна освіта в контексті євроінтеграційного руху в України».

ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» нагороджене  дипломом  за активну діяльність  у підвищенні  якості  навчально-виховного процесу, директор Гурба Анатолій Олександрович отримав подяку за активну організаторську діяльність із супроводження  інновацій у оновлення  змісту освіту.

Представники училища прийняли участь у роботі науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, де обговорювалися  ключові питання  інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями удосконалення системи освіти України та її входження як рівноправного партнера у європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці з закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проектах.

Участь навчального закладу у виставках міжнародного рівня підвищує професійний рівень навчального закладу, презентує найкращий педагогічний досвід працівників, забезпечує високий соціальний статус учнів та випускників училища, сприяє їх якісному працевлаштуванню, розширює можливості подальшого навчання у престижних вищих навчальних закладах України та за кордоном.

Переглядів: 600 | Додав: ShchNV