П`ятниця, 29.03.2024, 14:44
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Головна » 2021 » Листопад » 15 » В ЗДОРОВОМУ ТІЛІ – ЗДОРОВИЙ ДУХ
16:21
В ЗДОРОВОМУ ТІЛІ – ЗДОРОВИЙ ДУХ

На виконання листа № 559-ОД від 01.11.2021 року, про проведення обласного спортивно-масового online-заходу серед учнів закладів освіти Сумської області «Сильні, спритні та гнучкі!», метою формування навичок здорового способу життя, підвищення рухової активності у ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» стартує спортивно-масовий online захід «Сильні, спритні та гнучкі!».

Шановні учні, запрошуємо вас долучитися до заходу і продемонструвати свою спритність, гнучкість, силу і витримку.

Захід проводиться у трьох номінаціях:

  1. «Сильні». Демонстрація рухової активності, пов’язаних з використанням м’язової сили, наприклад: силові комбінації на перекладині; комбінації на брусах; утримання положень; комбінації вправ з обтяженням.
  2. «Спритні». Виконання координаційних елементів, вправ на рівновагу, влучність, наприклад: жонглювання або дриблінг м’ячем різними частинами тіла, елементи фрістайлу; елементи танцю; метання дротиків дартцу з різних положень; гімнастичні та акробатичні комбінації на рівновагу (на колоді, гімнастичному килимі тощо).
  3. «Гнучкі». Використання елементів, пов’язаних з рухливістю в суглобах, наприклад: виконання елементів (асан) йоги; гімнастичні комбінації гнучкість («містки» шпагати, вправи з високою амплітудою); вправи на гнучкість з предметами (палиця, еспандери тощо).

Участь у заході передбачає зйомку короткого відео у якому спочатку  коротко презентуй себе (наприклад – Я, Прізвище та ім’я, ученик(ця) навчальної групи №…, навчальний заклад….) далі учасники заходу презентують рухову дію, яка передбачає комплекс декількох вправ. Завершується виступ фразою: «Я – найсильніший (найспритніший або найгнучкіший)! – відповідно до номінації в якій виступає учасник.

Заохочується оригінальність та лаконічність виконання вправ учасниками, їх відповідність номінації та дотримання  регламенту часу.

Умови до відео звіту: розмір не менше 600 пікселів по меншій стороні, тривалість до 1 хвилини, горизонтальна орієнтація кадру та зйомка смартфоном. Відео повинно бути цілісним і не допускати монтаж.

Безпека:

Обирати легкі і зручні одяг та взуття, такі що не обмежувати рухи на початку занять обов’язково  робити розминку, щоб розігріти м’язи та зв’язки, а наприкінці – вправи на розслаблення м’язів;

Робити помірні навантаження та орієнтуйтеся на власне самопочуття.

Переглядів: 239 | Додав: ShchNV | Теги: #Сильні_спритні_гнучкі!, #Спорт