Середа, 24.04.2024, 15:24
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Головна » 2015 » Вересень » 16 » В ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ПРОЙШЛА УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПОСВЯТИ В УЧНІ
13:59
В ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ПРОЙШЛА УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПОСВЯТИ В УЧНІ

15 вересня 2015 року у Шосткинському вищому професійному училищі пройшла урочиста церемонія посвяти  учнів у першокурсників. А сьогодні У Шосткинському ВПУ аж 8 груп першого курсу! На свято завітали батьки, гості, друзі та поважні гості.

Щоб стати повноправними членами училищної родини, першокурсникам довелося пройти чимало випробувань. Показали вправність у спорті, професійній майстерності, винахідливості. Кожна група І курсу намалювала творчий портрет першокурсника у творчому конкурсі «Ми – діти твої, Україно!». Найкращою виявилася група 05-15 – майбутні кухарі, які отримали приз від гуртка «Карвінг».

Треба відмітити, що гуртківці всіх гуртків приготували подарунки першокурсникам. З подарунками завітали і гості: помічник народного депутата України  І.Ф.Молотка Олена Шульга, представник партії «Рідне місто» Генадій Гордієнко подарували мікрофон, казенний завод «Імпульс» - салют на честь Посвяти.

Благословив усіх на навчання настоятель Свято-Миколаївської церкви о.Ярослав: «Сьогодні  в такий прекрасний день ми знаходимось на подвір’ї самого кращого навчального закладу в нашому місті. Хочеться привітати всіх зі святом, тому що це є родинне свято. Хочеться подякувати педагогам за їх велику працю, за те,  що вони вкладають частинку своїх знань, своєї душі учням. Хочеться подякувати батькам,  що вони виховали таких дітей. Також дякую всім тим, хто сьогодні разом з нами. Звертаюсь  до учнів  -  не забувайте своїх батьків, бо п’ята заповідь нас вчить  «шануй батька і матір своїх, і буде тобі добре, і довго житимеш на землі». Благослови Вас Господь!»

Також свої привітання висловив директор ДПТНЗ «Шосткинського ВПУ» Гурба Олександр Анатолійович: «Сьогодні мені було дуже приємно бути присутнім на святі. Першокурсники казали, що ми розбудуємо нашу державу, за нами майбутнє нашої країни. Це дуже приємно, що наші учні є такими оптимістичними! Я хочу сказати, що я вважаю себе успішним директором – в успішному училищі. Звертаюсь до першокурсників: з сьогоднішнього дня, ви починаєте будувати фундамент вашого професійного життєвого успіху. В стінах цього закладу, ви дійсно отримаєте знання, вміння і навички зі своїх професій! Я хочу сказати, що бути патріотом - це не означає, що треба любити тільки країну. Патріотизм починається з любові до свого навчального закладу. Хочу побажати,  щоб ваше навчання було легким, цікавим, веселим і змістовним, щоб ви знайшли справжніх друзів на все ваше життя, але найголовніше хочу побажати: миру, щастя і добробуту у кожній родині!»

Отримавши кульки з побажаннями, насолодившись концертною програмою, яку приготували старшокурсники з керівниками гуртків, щасливі першокурсники пішли готуватися до своєї першої дискотеки тепер уже в  рідному для них училищі. По закінченню дискотеки на всіх учнів і педагогів чекав салют. УРА!

Переглядів: 609 | Додав: ShchNV