Середа, 17.04.2024, 01:15
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Головна » 2019 » Жовтень » 10 » Урок Мужності в Шосткинському ВПУ
12:01
Урок Мужності в Шосткинському ВПУ

Незабаром наша країна святкує День захисника України – свято, що відзначається 14 жовтня і водночас співпадає з Днем Українського козацтва та з днем Покрови Пресвятої Богородиці.

Це благословенний день, бо як Пречиста Діва захищає своїм покровом увесь християнський світ від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, так само колись боронили рідну землю козаки, і сьогодні стоять на сторожі миру наші захисники, хоробрі воїни України!

Хто ж він – український захисник?  Які виклики ставить перед ним сьогодення і яку відповідальність покладає на нього суспільство?

На ці та інші запитання намагалися відповісти учні Шосткинського ВПУ під час уроку мужності разом з учасником бойових дій на сході України, воїном-інтернаціоналістом та колишнім випускником училища – Солянніковим  Анатолієм  Анатолійовичем.

«Захисник – не той, хто вбиває тих, хто попереду, а той, хто захищає тих, хто позаду»,

«Захищати рідну землю – священний обов’язок кожного чоловіка», «Кому ж як не нам боронити  Україну і відстоювати її цілісність та незалежність!» - такого висновку дійшли учні разом з гостем заходу.

Анатолій Анатолійович не вперше в гостях в рідному навчальному закладі, не вперше розповідає про  жахіття сьогоднішньої війни, бо дуже вже болить його душа за майбутнє нашої країни. Цей мужній чоловік  одним з перших пішов на фронт  та, не шкодуючи власного життя, з перших днів війни боронив Україну від підступного ворога.  Він виховав двох чудових синів, які теж  зараз стоять  на захисті рідної країни.  Він справжній козак, бо народився на козацькій землі і відчуває в своєму серці незламну волю до перемоги.

Слухаючи воїна, учні розуміли, що саме таким і має бути справжній захисник України: мужнім, відважним, незламним, безстрашним, справжнім патріотом… Нашій державі є ким пишатися! Тільки з такими захисниками Україна неодмінно вистоїть і переможе!

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо щирі вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо здоров'я, добра, щастя, злагоди та мирного неба!

Зі святом вас, ЗАХИСНИКИ! 

Слава Україні!

Переглядів: 408 | Додав: ShchNV