- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
11:01 Упровадження інтегрованого навчання - результати ІІ етапу обласного проекту | |
15 листопада 2018 року майстер в/н Остапенко Я.П. та викладач іноземної мови Остапчук С.М. брали участь у засіданні творчої групи у рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» серед професійно-технічних навчальних закладів області, яке проходило на базі Сумського центру ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу. Під час засідання було представлено результати другого етапу проекту — нові моделі інтегрованого навчання шляхом упровадження нетрадиційних, індивідуальних та групових форм роботи (творча майстерня, захист інновацій, майстер-клас, бінарний урок, усний журнал тощо). Всі учасники творчої групи звітували про результати своєї роботи, брали участь в цікавих майстер-класах та обговорювали план заходів ІІІ етапу проекту. Остапчук С.М. виступила з доповіддю «Реалізація інтеграції предмета «Іноземна мова» з предметами професійної підготовки робітників за професією «Кухар, Кондитер», в якій розповіла про роботу, яка проводиться в цьому напрямку в закладі та про плани на 2018-2019 н.р. Остапенко Я.П. продемонструвала майстер-клас з приготування яблучно-чорничного зефіру. За «круглим столом» учасники зустрічі окреслили подальші задачі на наступний етап:
| |
Переглядів: 569 | Додав: ShchNV |