Неділя, 22.12.2024, 20:52
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 20 » Упровадження інтегрованого навчання - результати ІІ етапу обласного проекту
11:01
Упровадження інтегрованого навчання - результати ІІ етапу обласного проекту

15 листопада 2018 року  майстер в/н Остапенко Я.П. та викладач іноземної мови Остапчук С.М. брали участь у засіданні творчої групи у рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» серед професійно-технічних навчальних закладів області, яке проходило на базі Сумського центру ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу. Під час засідання було представлено результати другого етапу проекту — нові моделі інтегрованого навчання шляхом упровадження нетрадиційних, індивідуальних та групових форм роботи (творча майстерня, захист інновацій, майстер-клас, бінарний урок, усний журнал тощо).

Всі учасники творчої групи звітували про результати своєї роботи, брали участь в цікавих майстер-класах та обговорювали план заходів ІІІ етапу проекту.

Остапчук С.М. виступила з доповіддю «Реалізація інтеграції предмета «Іноземна мова» з предметами професійної підготовки робітників за професією «Кухар, Кондитер», в якій розповіла про роботу, яка проводиться в цьому напрямку в закладі та про плани на 2018-2019 н.р.

Остапенко Я.П. продемонструвала майстер-клас з приготування яблучно-чорничного зефіру.

За «круглим столом» учасники зустрічі окреслили подальші задачі на наступний етап:

  • упровадження нових моделей інтегрованого навчання в освітній процес закладів професійної (професійно-технічної) освіти;
  • проведення фестивалю «Кращий майстер-шеф з приготування страв української кухні закладів професійної освіти Сумщини»;
  • підготовка статей, збірників рецептів української кухні регіону;
  • апробація рецептів української кухні в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, на підприємствах сфери ресторанного сервісу Сумщини;
  • висвітлення результатів Проекту в засобах масової інформації.

Переглядів: 569 | Додав: ShchNV