- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
10:30 Учні Шосткинського ВПУ на стажуванні за кордоном | |
Стажування за кордоном - не тільки професійний розвиток, а й прекрасний спосіб побачити світ, завести цікаві знайомства і просто приємно провести час В останні роки стажування за кордоном набуває все більшої популярності, що й не дивно. Адже це унікальний шанс підвищити свої професійні навички, а також отримати безцінний досвід роботи в тій спеціальності, яка цікавить. Для випускників училища та здобувачів освіти, чия робота в майбутньому пов'язана зі сферою обслуговування - це відмінний варіант для подальшого швидкого кар'єрного росту, поліпшення свого соціального статусу. Після закінчення навчального року найактивніші учні, слухачі платних курсів і випускники нашого навчального закладу відділення харчових технологій та ресторанного сервісу відправились на стажування до готелів на Болгарські Чорноморські курорти на період літнього сезону. Можливість пройти стажування мали змогу і майстри виробничого навчання. Керівником групи була призначена Мартиненко Ніна Олександрівна, яка зараз успішно працює на посаді кухаря. Всі стажисти уклали трудові угоди з нашими болгарськими партнерами, оплатили оформлення віз та дозволів на роботу, пройшли медичний огляд європейського зразка. Дорогу до Золотих пісків, де розташовані готелі, оплатила болгарська сторона. Графік роботи - це 6-денний робочий тиждень, 8-годинний робочий день, 1 день вихідний. Заробітна плата за місяць від 350 до 400 євро. При перевищенні робочих годин встановлюється додаткова оплата. Місце проживання роботодавець надає безкоштовно в кімнаті в готелях апарт-комплексах. Житло забезпечено всім найнеобхіднішим (Wi-Fi, постільна білизна, рушники, гаряча вода, телевізор, холодильник, пральна машина на території). Харчування надається безкоштовно 3 рази в день на території ресторану готелю по принципу шведського столу. Стажисти нашого навчального закладу працюють кухарями, помічниками кухарів, офіціантами. Велику допомогу у роботі надають навички, отримані під час навчання в училищі. А яке захоплення викликало тепле море, чисті затишні пляжі і можливість насолодитися відпочинком з європейським комфортом. Стажування в Болгарії надає допомогу стажистам набути нових навичок, вивчити особливості європейської кухні, знайти собі використання на літній період, змістовно відпочити.
| |
Переглядів: 656 | Додав: ShchNV |