Середа, 24.04.2024, 07:49
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2019 » Липень » 4 » Учні Шосткинського ВПУ на стажуванні за кордоном
10:30
Учні Шосткинського ВПУ на стажуванні за кордоном

Стажування за кордоном - не тільки професійний розвиток, а й прекрасний спосіб побачити світ, завести цікаві знайомства і просто приємно провести час

В останні роки стажування за кордоном набуває все більшої популярності, що й не дивно. Адже це унікальний шанс підвищити свої професійні навички, а також отримати безцінний досвід роботи в тій спеціальності, яка цікавить. Для випускників училища та здобувачів освіти, чия робота в майбутньому пов'язана зі сферою обслуговування - це відмінний варіант для подальшого швидкого кар'єрного росту, поліпшення свого соціального статусу.

Після закінчення навчального року  найактивніші учні, слухачі платних курсів і випускники нашого навчального закладу відділення харчових технологій та ресторанного сервісу відправились на стажування до готелів на Болгарські Чорноморські курорти  на період літнього сезону. Можливість пройти стажування мали змогу і майстри виробничого навчання. Керівником групи була призначена Мартиненко Ніна Олександрівна, яка зараз успішно працює на посаді кухаря. Всі стажисти уклали трудові угоди з нашими болгарськими партнерами, оплатили оформлення віз та дозволів на роботу, пройшли медичний огляд європейського зразка. Дорогу до Золотих пісків, де розташовані готелі, оплатила болгарська сторона.

Графік роботи - це 6-денний робочий тиждень, 8-годинний робочий день, 1 день вихідний. Заробітна плата за місяць від 350 до 400 євро.

При перевищенні робочих годин встановлюється додаткова оплата.

Місце проживання роботодавець надає безкоштовно в кімнаті в готелях апарт-комплексах. Житло забезпечено всім найнеобхіднішим (Wi-Fi, постільна білизна, рушники, гаряча вода, телевізор, холодильник, пральна машина на території). Харчування надається безкоштовно 3 рази в день на території ресторану готелю по принципу шведського столу.

Стажисти нашого навчального закладу працюють кухарями, помічниками кухарів, офіціантами. Велику допомогу у роботі надають навички, отримані  під час навчання в училищі.

А яке захоплення викликало тепле море, чисті затишні пляжі і можливість насолодитися відпочинком з європейським комфортом.

Стажування в Болгарії надає допомогу стажистам набути нових навичок, вивчити особливості європейської кухні, знайти собі використання на літній період, змістовно відпочити.

Переглядів: 591 | Додав: ShchNV