Четвер, 28.03.2024, 17:53
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Головна » 2019 » Травень » 2 » УЧИЛИЩЕ ДОЛУЧИЛОСЬ ДО ПРОВЕДЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ
12:21
УЧИЛИЩЕ ДОЛУЧИЛОСЬ ДО ПРОВЕДЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ

28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. Цього року Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

У контексті цієї події учасники навчально-виховного процесу ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» розробили та провели план заходів з відзначення у 2019 році Дня охорони праці в Україні під девізом „Безпечне та здорове майбутнє праці”.

Викладач предмета «Охорона праці» Єпик Наталія Анатоліївна, майстри виробничого навчання та класні керівники груп узяли активну участь у залученні молоді до формування у них свідомого й відповідального ставлення до власної безпеки. З цією метою учням були показані документальні фільми з циклу: «Безпека праці без травм і аварій», проведені бесіди, підлітки також були залучені до навчання з питань безпеки життєдіяльності та охорони праці.

Серед учнівської молоді був проведений конкурс малюнків та мультимедійних презентацій з тематики «Охорона праці очима дітей».

Проведено конкурс стіннівок та буклетів з тематики «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Усі учасники виховного процесу залучились до проходження web-квесту «Безпечне та здорове майбутнє праці», мета якого – формування свідомого ставлення до питань особистої безпеки в умовах виробничого процесу.

26 квітня, напередодні Всесвітнього дня охорони праці, викладачем предмета «Охорона праці» Єпик Н. А., був проведений виховний захід на тему: «10 кроків до безпеки», метою якого було привернути увагу до питань особистої безпеки та перевірити практичні навички та вміння стосовно поведінки в екстремальних ситуаціях.

Усі учасники навчально-виховного процесу ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище» взяли активну участь у тестуванні «Знавці охорони праці».

Оргкомітет відзначив активних учасників конкурсів та заходів у рамках тижня з охорони праці, нагородив їх грамотами та призами.

Переглядів: 415 | Додав: ShchNV