П`ятниця, 19.04.2024, 23:06
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Головна » 2021 » Червень » 4 » У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ЗАВЕРШИЛАСЬ ІНТЕРНЕТ-ВІКТОРИНА
09:42
У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ЗАВЕРШИЛАСЬ ІНТЕРНЕТ-ВІКТОРИНА

Автомобілі! Автомобілі!
Буквально все заполонили!
Там, де віки трамбували пил,
Свій слід лишає автомобіль.

Справа дійшла вже й до Інтернету. Власне, на безмежних інтернетівських просторах інформація про автомобілі ходить-їздить-гуляє-і-навіть-літає давно й беззаперечно, а в жовтні 20-го ідея провести інтернет-вікторину для любителів автотранспорту абсолютно природньо завітала на сторінки училищного сайту.

Близько ста учасників протягом кількох місяців трудилися над розв’язанням питань. Уболівальниками та мотиваторами любителям і шанувальникам транспорту були друзі, родичі, однокласники-одногрупники та інші небайдужі громадяни. Через карантин закриття вікторини та нагородження переможців, чесно заплановане ще на кінець березня цього року, вимушено перенеслось на початок червня.

Сьогодні у стінах майстерні виробничого навчання слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів оргкомітетом і журі в особі приватного підприємця Миколи ШАЛДИ, заступника директора з навчально-виробничої роботи Наталії МИГУН переможці та призери відкритої Інтернет-вікторини «Я – автомобіліст від «А» до «Я»!» отримали довгоочікуване визнання та пам’ятні призи. С числа учасників першої вікової категорії (до 21-го року) журі визначило двох призерів і переможця. Диплом ІІІ ступеня отримав учень школи №5 ЄРОШЕНКО Ілля; дипломом ІІ ступеня було нагороджено Андрія ОСТАПЧУКА, учня Шосткинської гімназії, а переможцем журі визнало учня Шосткинського ВПУ Олександра РУСЕЦЬКОГО. Переможцем у другій віковій категорії (учасники віком від 21-го року) став Дмитро ШАПОВАЛОВ, старший сержант Національної Гвардії України.

З теплими словами привітання до учасників вікторини та глядачів звернулись члени оргкомітету вікторини Віктор КУЦИЙ, старший майстер виробничого навчання електротехнічного відділення, і Наталія МИГУН, заступник директора з НВР. Вони відзначили високий рівень обізнаності учасників в автомобільній справі та подякували спонсорам та соціальним партнерам Шосткинського ВПУ в особі Миколи ШАЛДИ, Романа ПАКАЛА, Олександра КАРНАУХА і Михайла СЕРГО, шанованих в нашому місті приватних підприємців автосервісної галузі, за допомогу в організації вікторини та активну участь в реалізації всіх її етапів.

Ми щиро вітаємо переможців вікторини і бажаємо успішної реалізації життєвих планів!

Переглядів: 370 | Додав: ShchNV