Вівторок, 16.04.2024, 21:27
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Головна » 2018 » Березень » 14 » У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ВІДБУВСЯ ПІВФІНАЛ БРЕЙН-РИНГУ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ + Відео
14:58
У ШОСТКИНСЬКОМУ ВПУ ВІДБУВСЯ ПІВФІНАЛ БРЕЙН-РИНГУ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ + Відео

13 березня, тобто абсолютно щойно, завершився півфінал брейн-рингу з англійської мови.

Але спочатку скажу не про гравців, а про майже себе, тобто про людину далеко не юного віку. У вже не дуже глухі радянські часи, тобто десь у районі епохи Перебудови, а може – й у перші роки незалежності нашої держави одна викладачка іноземної мови Чернігівського педагогічного говорила своїм студентам: «Рідні мої! Якщо сьогодні ви не володієте хоч якоюсь іноземною мовою, то відразу по закінченню інституту просіться на біржу й розписуйтесь у своїй професійній і людській неспроможності!» Якою ж далекоглядною вона була! Яку ж премудру пораду давала студентам, які «від сесії до сесії…»… Ну, не буду вдаватися в деталі, щоб не давати поганого прикладу дуже відповідальним, хоч і старшим, але все ж таки школярам.

…Цього разу питання були і важчими, і довшими. А тому всі, хто свого часу на іноземну мову дивився так собі, сьогодні сиділи тишком-нишком і, на жаль, почували себе аж ніяк не впевнено. А це, скажу я вам, зовсім не весело… Зі свого досвіду роблю такий висновок, не подумайте, дорогі друзі, що вас ображаю, бо дуже-предуже сподіваюся, що сучасна молодь іноземну вчить не за страх, а на совість: час не той, щоб від поїздок за кордон можна було безтурботно відмахуватись…

А тепер – до веселого. Півфінал зібрав у стінах Шосткинського ВПУ три команди з шосткинських шкіл (№ 5, № 7, гімназії), та команду нашого училища. Внутрішнє хвилювання вгадувалось іще до початку гри, що було цілком логічним, оскільки фінал наближається і ставки на виграш невблаганно зростають. Перша гра звела до умовних барикад команди шкіл № 5 і № 7. ПЕРЕМОГЛА КОМАНДА ШКОЛИ № 5. У другій грі, між командами гімназії та училища, СИЛЬНІШОЮ БУЛА КОМАНДА ГІМНАЗІЇ. Причому в обох випадках різниці у правильних відповідях були незначними, що свідчить про високий рівень підготовки УСІХ чотирьох команд.

Нагадуємо, що фінальна зустріч відбудеться 23 березня в АРТ-центрі нашого міста о 15:00, серед прекрасних творів образотворчого мистецтва, скульптури та рукоділля. Головний приз будуть виборювати школа № 5 та гімназія. То ж успіху вам, шановні знавці англійської мови! А глядачам і вболівальникам – насолоди від споглядання інтелектуальної гри!

Т. Ануфрієва, методист

 

Перейти до перегляду фотоальбому

Перейти до перегляду фотоальбому

Переглядів: 668 | Додав: ShchNV