П`ятниця, 29.03.2024, 01:12
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Головна » 2018 » Листопад » 13 » Твоє майбутнє – в твоїх руках
10:08
Твоє майбутнє – в твоїх руках

Правова освіта з мешканцями гуртожитку

Погані звички… Вам вони потрібні?
Живіть без них, це краще в сотню раз!
І будете на ангелів подібні,
Ніхто тоді не переможе вас!

Умійте відстояти думку власну,
В покорі рабській спину не хиліть.
Сказати твердо «НІ!» умійте вчасно
І з піднятою головою йдіть!

На сьогоднішній день статистика свідчить про загострення в Україні негативних явищ: поширення серед молоді наркоманії, токсикоманії, вживання алкоголю, тютюнокуріння. Гостро постає проблема зростання пивного алкоголізму. Спостерігається тривала чітка тенденція до поширення ВІЛ-інфекції та зростання захворюваності на СНІД. Прикро усвідомлювати, але перелік небезпечних для життя та здоров’я молоді факторів є шокуюче вражаючим і загрозливим.

Шосткинське ВПУ дбає про правову освіту своїх вихованців. У рамках місячника правової освіти, проведення акції «16 днів проти насильства» для мешканців гуртожитку проведено  виховний  захід на тему: «Твоє майбутнє в твоїх руках».

Для наочності і кращого сприйняття інформації значна частина матеріалу подавалася за допомогою мультимедійного проектора. До заходу була підготовлена відеопрезентація «Шкідливі звички, чи життя в своє задоволення»,  а також представлено до перегляду відеофільм «Це не сон», в якому яскраво висвітлена соціальна значущість та актуальність теми заходу. Таким чином, було розглянуто проблеми здоров’я учнівської молоді в Україні, згубний вплив шкідливих звичок (наркотиків, алкоголю та паління), а також спонукання учнів до здорового способу життя.

Мешканці гуртожитку взяли участь у роботі круглого столу, обговорили нагальні питання, з цікавістю виконували запропоновані тренінгові вправи.

Ми щиро сподіваємося, що вся присутня на виховній годині молодь серйозно замислиться щодо згубності шкідливих звичок.

 

Викладач історії, вихователь гуртожитку Онопрієнко  Л.М.

 

Переглядів: 568 | Додав: ShchNV