Четвер, 25.04.2024, 11:36
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 19 » ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЇ ОЧИМА САМОВИДЦЯ
16:08
ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЇ ОЧИМА САМОВИДЦЯ

Шосткинське  ВПУ проводить багато заходів професійного спрямування. У рамках тижня професії «секретар керівника; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» відбувся захід під назвою «Дебет-Кредит». У цій грі-вікторині брали участь дві команди учнів – 08-16 (майбутні обліковці) та 07-17 (майбутні секретарі). Окрім команд були присутні глядачі, так звана «група підтримки», журі у складі: заступника директора з навчально-виховної роботи Наталії Петрівни Скоморохи, старшого майстра Віктора Васильовича Куцого та учениці гр. 08-16 Катерини Табали. Також за цим веселим та цікавим, а головне досить пізнавальним заходом, спостерігала я (своєрідний літописець подій!), Тетяна Кучина – ведуча новин на нашому першому каналі VPU News, яка у гумористичній формі ознайомила нас з останньою інформацією ЗМІ тощо. Крім того, учениця групи 08-16 Карина Циганок натхненно презентувала професію  бухгалтера у  поетичних рядках.

Підготовка до заходу, і сам він, проходив під керівництвом Оксани Петрівни Осипенко, яка і була ініціатором цієї гри-вікторини,  без допомоги якої ми б не впоралися, а команди та глядачі не мали б можливості насолодитися таким дійством та не отримали б такий позитивний сплеск емоцій.  

Як тільки все розпочалося – я вмить відчула,  що мені неймовірно приємно тут знаходитися та бути частиною цього дійства. Учениці групи 08-16 (Тетяна Чусова, Катерина Табала) старанно та креативно працювали над презентацією, поєднавши в цілісну композицію фрагменти відомих нам всім кінофільмів, мультфільмів і пісень.

Хочу зазначити, що  визначитися з першістю серед команд журі допомогли ваги, на чаші яких лягли монети,  зароблені командами. Це все не просто так. У цьому є сенс, адже  ваги – символ бухгалтерського обліку.

Я вдячна Оксані Петрівні, що вона допомогла нам всім відкрити себе творчо, показати, в першу чергу нам, на що ми здатні та відчути себе частиною чогось веселого і незабутнього!

…Приємною традицією по завершенню предметного тижня стало чаювання-підсумок, на якому ми ділилися враженнями від спільної праці, обмінювалися творчими ідеями на майбутнє.

До зустрічі на VPU News!

Валерія Керова, заступник керуючого справами центру дозвілля учнівського самоврядування

Переглядів: 483 | Додав: ShchNV