- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
13:28 ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ «КУХАР, КОНДИТЕР» ТА «ОФІЦІАНТ, БАРМЕН» | |
З 16.04.2018 по 20.04.2018 на відділенні харчових технологій та ресторанного сервісу було проведено тиждень професій «Кухар, кондитер» та «Офіціант, бармен». Цікавою та різноманітною була програма тижню. Перший день почався з виставки стіннівок, присвячених національним стравам різних регіонів України. Другий день від знаменувався виставкою технічної творчості, на якій було представлено експонати, виготовлені учнями і майстрами в/н у різноманітних техніках. Це й вироби з солоного тіста, макети тортів, приклади сервірування столу та декор для бенкетних столів.
Далі – показове конференц-обслуговування по типу «Кенді-бар», де були представлені різноманітні сучасні смаколики: попкейки, глазуровані пампухи, канапе та крокембуш з профітролей.
Також у рамках тижня відбулися майстер-класи досвідчених майстрів виробничого навчання. Остапенко Я.П. поділилася з присутніми секретами приготування французького тістечка «Makaron» з використанням сучасної сировини та новітніх технологій. Допомагала у показі учениця І курсу гр.№ 04-17 Нагубна Ольга.
Учні ІІІ курсу гр.№ 05-15 Федченко Євгеном та Лічманом Микитою під керівництвом майстра в/н Осадченко Л.О. подарували присутнім чарівні квіти з желе у 3-D форматі. Четвертий день відзначився інтегрованим кулінарним батлом «Шеф-кухар: він чи вона», який спільно провели викладачі спецдисциплін Бистрицька В.П. та англійської мови Остапчук С.М. В ході заходу учні показали високий рівень професіоналізму та володіння англійською мовою. Наприкінці проведення тижня було організоване виїзне кейтерингове обслуговування бенкету-фуршету з нагоди святкування газетою «Перекресток» свого ювілейного 1000 видання, яке проводилось у міському «Арт-центрі». Організатори та почесні гості високо оцінили якість обслуговування та асортимент фуршет них страв.
| |
Переглядів: 1090 | Додав: ShchNV |