П`ятниця, 19.04.2024, 22:17
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Головна » 2020 » Листопад » 19 » ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ ТА ІСТОРІЇ: ПІДСУМКИ
10:22
ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ ТА ІСТОРІЇ: ПІДСУМКИ

Незвичайний тиждень в умовах змішаного навчання – реальність сьогодення. Таким виявився предметний тиждень географії та історії «Шляхами чудес світу». Віртуальні подорожі, інтерактивні вправи, коментарі,  опитування відбувалися протягом  усього тижня:

Фотоколаж на онлайн-дошці щодня поповнювався світлинами викладачів і учнів. Багато хто з нас любить подорожувати та помічати «чудо» навколо себе: у калюжі води на асфальті, у барвах неба, заході сонця, морських хвилях, ранковій тиші, в пелюстках квітів, величності храмів… Зупинися на мить – побач «диво»! Відвідувачам онлайн-дошки «Світ вражає!» найбільше сподобалися світлини «Поле» в Новгород-Сіверському районі, а також  «Озера  Синевир» в Карпатах, куди на практику Їздили наші кухарі.

І хоча багато хто мало знайомий з чудесами Сумщини, але прагне їх побачити наживо, в проведеному опитуванні бачать чудом Шосткинщини  Гамаліївський (Харалампіївський) монастир, дуб-велетень, Галинківське озеро, колесо огляду… (Див. Результати опитування)

Найуважнішими, найкмітливішими, найдопитливішими учасниками вікторини «Цей неймовірний світ!» були Глушко Світлана (група 04-19), Савельєва Наталія, Дівіченко Віра, Зонтова Інна (група 07-19), Єкіменко Андрій (група 02-19), Охременко Михайло, Бардюк Ярослав, Прилепа Аня (група 04-18), Гончаров Олександр (група 03-18), Гуленок Анастасія (група 05-18). На електронну адресу переможців були надіслані сертифікати, які надають право отримати оцінку з географії або історії (на вибір).

Під час кожної подорожі учасники давали відповіді на запитання в коментарях, випробовували себе в інтерактивних вправах, проектували власні подорожі Україною.

Тиждень завершився, але свою думку ви ще можете залишити в коментарях блогу, опитуванні, світлину - на онлайн-дошці.

На нашій планеті є величезна кількість унікальних місць, які поправу можна назвати справжніми чудесами. Подорожуйте більше, відкривайте щодня для себе цей дивовижний світ! І пам’ятайте, мандрівка довжиною в тисячі кілометрів починається з одного кроку. Просто мандрувати – це нудно. А от мандрувати з метою – це захоплююче і корисно!

Викладач географії Осипенко О.П. та
викладач історії Онопрієнко Л.М.

Переглядів: 368 | Додав: ShchNV