- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
10:00 Талановиті та високопрофесійні працівники їдальні Шосткинського ВПУ | |
…Закінчився навчальний рік, повний планів і звершень, подій і досягнень. Ми пам’ятаємо вируючі учбові будні: уроки, заліки, виробнича практика, конкурси, засідання й педради… І педагогів – від поважного директора до наймолодшого спеціаліста – заклопотаних поточними проблемами і важливими питаннями. У цей час, кожного божого дня, поруч з педагогами працюють майстри кухонної справи. Працюють за простим людським принципом: «справи - справами, а обід – за розкладом». Це дружний та вправний колектив нашої їдальні: Марина Володимирівна Бензик, Яна Михайлівна Попович, Тетяна Євгенівна Дудко, Наталія Миколаївна Кузьміна – шеф-кухар, яких ще треба пошукати на харчових теренах! Виконуючи свої безпосередні обов’язки – вчасно нагодувати голодну юнацьку юрбу – колектив їдальні примудряється також порадувати відвідувачів естетикою подачі страв, сервіруванням столів, щоб їлося підростаючому поколінню майбутніх кваліфікованих робітників на тільки смачно, але й красиво. Тому на столах красуються сезонні букетики та композиції, у приміщенні їдальні завжди чисто, затишно, приємно. Наталія Миколаївна весь час намагається вдосконалювати меню, придумує щось новеньке, але так, щоб не виходити за рамки затверджених вимог. Педагогічний колектив з постійним задоволенням говорить про рівень професійної майстерності наших прекрасних робітників їдальні. Частують тут і високих гостей (під час проведення обласних заходів). І завжди дивують вишуканими стравами! А коли виявляється, що це звичайні продукти, просто приготовлені по-творчому, то здивуванню не буває меж! А наш директор тільки посміхається, мовляв, це – вище професійне, шановні гості, і ми – саме такі, з відповідною, вищою, майстерністю! Люди часто захоплюються видатними досягненнями геніїв і талантів світу. А ось поруч з нами знаходяться люди, які своїм професійним і особистісним рівнем заслуговують того, щоб ними пишатися і дивуватися їх обдарованості! Їх напружена, відповідальна, творча робота забезпечує працівникам і учням училища значні перемоги і звершення. Вдячні педагоги та учні бажають Наталії Миколаївні, Марині Володимирівні, Яні Михайлівні і Тетяні Євгенівні здоров’я, життєвої удачі, професійного натхнення та нових кулінарних ідей! Дякуємо за Вашу працю! Т.М. Ануфрієва, методист | |
Переглядів: 470 | Додав: ShchNV |