П`ятниця, 26.04.2024, 23:09
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Головна » 2019 » Липень » 1 » Талановиті та високопрофесійні працівники їдальні Шосткинського ВПУ
10:00
Талановиті та високопрофесійні працівники їдальні Шосткинського ВПУ

…Закінчився навчальний рік, повний планів і звершень, подій і досягнень. Ми пам’ятаємо вируючі учбові будні: уроки, заліки, виробнича практика, конкурси, засідання й педради… І педагогів – від поважного директора до наймолодшого спеціаліста – заклопотаних поточними проблемами і важливими питаннями.

У цей час, кожного божого дня, поруч з педагогами працюють майстри кухонної справи. Працюють за простим людським принципом: «справи - справами, а обід – за розкладом». Це дружний та вправний колектив нашої їдальні: Марина Володимирівна Бензик, Яна Михайлівна Попович, Тетяна Євгенівна Дудко, Наталія Миколаївна Кузьміна – шеф-кухар, яких ще треба пошукати на харчових теренах!

Виконуючи свої безпосередні обов’язки – вчасно нагодувати голодну юнацьку юрбу – колектив їдальні примудряється також порадувати відвідувачів естетикою подачі страв, сервіруванням столів, щоб їлося підростаючому поколінню майбутніх кваліфікованих робітників на тільки смачно, але й красиво. Тому на столах  красуються сезонні букетики та композиції, у приміщенні їдальні завжди чисто, затишно, приємно. Наталія Миколаївна весь час намагається вдосконалювати меню, придумує щось новеньке, але так, щоб не виходити за рамки затверджених вимог.

Педагогічний колектив з постійним задоволенням говорить про рівень професійної майстерності наших прекрасних робітників  їдальні. Частують тут і високих гостей (під час проведення обласних заходів). І завжди дивують вишуканими стравами! А коли виявляється, що це звичайні продукти, просто приготовлені по-творчому, то здивуванню не буває меж! А наш директор тільки  посміхається, мовляв, це – вище професійне, шановні гості, і ми – саме такі, з відповідною, вищою, майстерністю!

Люди часто захоплюються видатними досягненнями геніїв і талантів світу. А  ось поруч з нами знаходяться люди, які своїм професійним і особистісним рівнем заслуговують того, щоб ними пишатися і дивуватися їх обдарованості! Їх напружена, відповідальна, творча робота забезпечує працівникам і учням училища  значні перемоги і звершення.

Вдячні педагоги та учні бажають Наталії Миколаївні, Марині Володимирівні, Яні Михайлівні і Тетяні Євгенівні здоров’я, життєвої удачі, професійного натхнення та нових кулінарних ідей! Дякуємо за Вашу  працю!

Т.М. Ануфрієва, методист
А.Б. Приходько, практичний психолог

Переглядів: 405 | Додав: ShchNV