- 2015 Березень
- 2015 Квітень
- 2015 Травень
- 2015 Червень
- 2015 Липень
- 2015 Серпень
- 2015 Вересень
- 2015 Жовтень
- 2015 Листопад
- 2015 Грудень
- 2016 Січень
- 2016 Лютий
- 2016 Березень
- 2016 Квітень
- 2016 Травень
- 2016 Червень
- 2016 Липень
- 2016 Серпень
- 2016 Вересень
- 2016 Жовтень
- 2016 Листопад
- 2016 Грудень
- 2017 Січень
- 2017 Лютий
- 2017 Березень
- 2017 Квітень
- 2017 Травень
- 2017 Червень
- 2017 Липень
- 2017 Серпень
- 2017 Вересень
- 2017 Жовтень
- 2017 Листопад
- 2017 Грудень
- 2018 Січень
- 2018 Лютий
- 2018 Березень
- 2018 Квітень
- 2018 Травень
- 2018 Червень
- 2018 Липень
- 2018 Серпень
- 2018 Вересень
- 2018 Жовтень
- 2018 Листопад
- 2018 Грудень
- 2019 Січень
- 2019 Лютий
- 2019 Березень
- 2019 Квітень
- 2019 Травень
- 2019 Червень
- 2019 Липень
- 2019 Серпень
- 2019 Вересень
- 2019 Жовтень
- 2019 Листопад
- 2019 Грудень
- 2020 Січень
- 2020 Лютий
- 2020 Березень
- 2020 Квітень
- 2020 Травень
- 2020 Червень
- 2020 Липень
- 2020 Серпень
- 2020 Вересень
- 2020 Жовтень
- 2020 Листопад
- 2020 Грудень
- 2021 Січень
- 2021 Лютий
- 2021 Березень
- 2021 Квітень
- 2021 Травень
- 2021 Червень
- 2021 Липень
- 2021 Серпень
- 2021 Вересень
- 2021 Жовтень
- 2021 Листопад
- 2021 Грудень
- 2022 Січень
- 2022 Лютий
- 2022 Червень
09:17 СТУДЕНТИ–АМАТОРИ відкрили практичний етап Фестивалю + Відео | |
20 листопада стартував практичний тур ІІІ Міжрегіонального фестивалю «Вареники-Шостка-Фест». Цього року першовідкривачами смаку та аромату української страви стали студенти-аматори, які продемонстрували журі неабиякі кулінарні вміння та здібності. За право бути першими серед категорії студентів-аматорів змагалися такі команди: «Інь-Янь» Київського коледжу бізнесу та аналітики Національної академії статистики, обліку та аудиту (Коваленко Аліна, Леноненко Серафим), «Колежанки» Шосткинського хіміко-технологічного коледжу ім. І. Кожедуба (Бобровицька Галина, Товстуха Марія), «Моторні дівчата» ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» (Галай Анастасія, Літвинова Анна), «Вправні автослюсарі» ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» (Бурим Артем, Санніков Сергій), «Посмішка» ДПТНЗ «Шосткинське ВПУ» (Гусак Дар’я, Семеніста Анна). Учасники Фестивалю презентували великий спектр смаку українського вареника. Присутні на святі мали змогу поласувати варениками з м’ясом та пекінською капустою; з сухофруктами, медом та горіхами; з картоплею та шкварками, з пікантним соусом; з ірисом, цукатами, яблуками, сирною масою тощо. Такий діапазон смаку прийшовся до вподоби будь-якому гурману. Крім того, з уст майбутніх господинь лунала українська пісня, яка створювала атмосферу домашнього затишку та щирої аури. Віншуємо вдалого старту наступній категорії «Вареники-Шостка-Фест» - юним аматорам. Т. В. Рева, прес-центр
| |
Переглядів: 922 | Додав: ShchNV |