Субота, 20.04.2024, 18:08
ЦЕНТР КАР'ЄРИ               АБІТУРІЄНТАМ               УЧНЯМ І БАТЬКАМ               ВИПУСКНИКАМ               НОВИНИ САЙТУ
Меню сайту
Статистика
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Головна » 2015 » Червень » 2 » СЬОГОДНІ ВИПУСКНИКИ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ – ЗАВТРА ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНІ ОФІЦІАНТИ, БАРМЕНИ
14:46
СЬОГОДНІ ВИПУСКНИКИ ШОСТКИНСЬКОГО ВПУ – ЗАВТРА ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНІ ОФІЦІАНТИ, БАРМЕНИ

29 травня 2015 року у Шостинському вищому професійному училищі відбулась державна кваліфікаційна атестація у групі 07-13 другого курсу на завершальному етапі навчання з професії "Офіціант, бармен" (на першому курсі учні вже отримали робітничу професію «Офіціант»), кваліфікація четвертий розряд. А на третій ступені навчання опанували професію «Бармен», кваліфікація п’ятий розряд.

Група навчалась під керівництвом майстра виробничого навчання Клименко Марини Миколаївни, яка має великий досвід та практичні навички у сфері навчання з даних професій. Була нагороджена Сумською обласною премією імені А.С.Макаренка у номінації «Діяльність педагогів у галузі професійно-технічної освіти» за отримане третє почесне місце у Всеукраїнського конкурсу з професії «Офіціант» серед майстрів виробничого навчання.

Під час навчання учні навчились виконувати роботи, передбачені освітньо-кваліфікаційною характеристикою професії «Офіціант, бармен»: та деякі з них навіть навчилися майстерності «флейрінг», що не передбачено навчальною програмою.

Для атестації учні готували творчі екзаменаційні роботи у вигляді стендів та презентацій. І як завжди не залишилось без уваги приготування складних змішаних напоїв.

Робота офіціанта та бармена – це завжди красиво. Тому на атестацію завітали представники міських засобів масової інформації. Знявши відеорепортаж, вони взяли інтерв’ю у директора навчального закладу, членів атестаційної комісії та деяких випускників.

Для тих, хто бажає підвищити свій професійний рівень з наступного року буде створена можливість отримати кваліфікацію молодшого спеціаліста за спеціальністю «Ресторанна справа».

Диплом з відзнакою отримали: Полив’яна Аліна, Лисечко Олександр та Ляшенко Юлія.

Поляков Максим – перший випускник з цієї професії отримав найвищу оцінку дванадцять балів за високий професіоналізм та здатність застосовувати спеціальні навички та компетенції і вирішувати проблеми незалежно від ситуації.

Вітаємо випускників та бажаємо їм успіхів у роботі
та подальшому навчанні!

Переглядів: 558 | Додав: ShchNV